Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
12.5°C18.1°C
1 BF 68%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
15 °C
11.6°C16.0°C
2 BF 53%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
15 °C
12.0°C14.9°C
2 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
12.8°C14.9°C
2 BF 85%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
12.3°C14.1°C
2 BF 54%
Αλ.Νικολαΐδης: Οι κοινωνικοί αγώνες δε γίνονται αν ανησυχείς ότι θα χάσεις υποστηρικτές (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Αλ.Νικολαΐδης: Οι κοινωνικοί αγώνες δε γίνονται αν ανησυχείς ότι θα χάσεις υποστηρικτές (Video)

«Οι κοινωνικοί αγώνες δε γίνονται αν ανησυχείς ότι θα χάσεις υποστηρικτές», τονίζει ο υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία στις ευρωεκλογές, Αλέξανδρος Νικολαΐδης. Ο ίδιος, πρόσθεσε ότι «η κοινωνία μας είναι προβληματική καθώς βλέπουμε πάρα πολύ μίσος».

Αναφορικά με τις ευρωεκλογές ο ίδιος χαρακτήρισε πολύ δημιουργική τη θέση του ευρωβουλευτή ενώ υπογράμμισε ότι επιδιώκει να αναδείξει την «κοινωνική αξία του αθλητισμού. Ο αθλητισμός είναι ένα κοινωνικό όπλο και μια δίοδος ένταξης στην κοινωνία».

https://www.youtube.com/embed/mEXym5ZGVy4

«Ιστορικά τα σοσιαλδημοκρατικά κόμματα στην Ευρώπη, πάτησαν τη μπανανόφλουδα των νεοφιλελεύθερων πολιτικών», σημείωσε ο Ολυμπιονίκης του τάε κβον ντο και πρόσθεσε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η απάντηση, στην Ευρώπη που προσπαθεί να εφαρμόσει άκρως νεοφιλελεύθερες πολιτικές», με τη δημιουργία δημοκρατικού μετώπου.

Ο ίδιος αναφέρθηκε σε δράσεις του ενάντια στον ρατσισμό και τον φασισμό και τη συνεργασία του με το αντιρατσιστικό παρατηρητήριο στη βοήθεια θυμάτων ρατσισμού. 

Αναφορικά με την επίθεση από ακροδεξιούς στην Κατερίνη ο ίδιος, σημείωσε ότι ήταν 15 άτομα επικεφαλής των οποίων ήταν υποψήφιος της Χρυσής Αυγής ο οποίος τώρα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος σε συνδυασμό που υποστηρίζει η ΝΔ.

«Η ακροδεξιά έχει σπείρει τον φόβο στον κόσμο που προσπαθεί να αντιδράσει δημοκρατικά», πρόσθεσε ο ίδιος και σημείωσε ότι στην Πτολεμαΐδα τα επεισόδια έγιναν και από μια ομάδα ακροδεξιών από άλλη περιοχή η οποία λέγεται Σάρισσα, και αποτελεί ομάδα που αποσχίστηκε από τη Χρυσή Αυγή, «γιατί τη θεωρούσε light ακροδεξιά οργάνωση».

Παράλληλα, αναφορικά με το δημοτικό στάδιο στη Σκύδρα, το οποίο φέρει το όνομά του και αίτημα ορισμένων να αλλάξει καθώς ο Ολυμπιονίκης έθεσε υποψηφιότητα με τον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές, ο Αλ.Νικολαΐδης έκανε λόγο για 15 υπογραφές και «ωμό εκβιασμό καθώς κάποιοι θεωρούν ότι ένας αθλητής δεν πρέπει να πολιτευτεί».

Παράλληλα πρόσθεσε ότι «την εν λόγω ανάρτηση έχουν ανεβάζει η Χρυσή Αυγή και η κα. Ζαρούλια».

Συντάκτης: avgi.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL