Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.2°C22.6°C
3 BF 42%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.9°C22.7°C
3 BF 37%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.0°C21.6°C
3 BF 57%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.3°C20.2°C
4 BF 56%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
20.7°C20.7°C
1 BF 29%
Π.Σκουρολιάκος: Στην ονομασία FYROM το "Μ" δε σημαίνει Μεσσηνία αλλά Μακεδονία (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Π.Σκουρολιάκος: Στην ονομασία FYROM το "Μ" δε σημαίνει Μεσσηνία αλλά Μακεδονία (Video)

Την ιστορικότητα της συμφωνίας των Πρεσπών η οποία είναι το «έναυσμα ειρήνης και φίλιας ανάμεσα στις χώρες μας απαλείφοντας κάθε αλυτρωτικό στοιχείο και σύμβολο που υπήρχε στην γείτονα χώρα» ανέδειξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρολιάκος κτά την ομιλία στη Βουλή για την κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών.

Ο ίδιος, στη συνέχεια στάθηκε στη στάση των κομμάτων της αντιπολίτευσης και ειδικότερα στη στάση της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ που «αποστασιοποιούνται από την εθνική γραμμή λύσης του προβλήματος που οι ίδιοι είχαν διαμορφώσει κατά την περίοδο που κυβέρνησαν τη χώρα».

https://www.youtube.com/embed/h9O37gUcYec

«ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, ξεχνούν πως από την ενδιάμεση συμφωνία η Ελλάδα είχε την σύνθετη ονομασία με τον όρο Μακεδονία. Στην ονομασία FYROM το «Μ» δεν σημαίνει Μεσσηνία αλλά Μακεδονία», σημείωσε ο ίδιος, στέλνοντας ένα μήνυμα με πολλούς αποδέκτες.

Κλείνοντας την τοποθέτηση του στάθηκε την εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης που «δεν θέλει τη χώρα φοβική και περίκλειστη αλλά χώρα, ως ευρωπαϊκό πυλώνα ασφάλειας και ειρήνης στην περιοχή».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL