Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
22 °C
20.0°C22.4°C
4 BF 42%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.9°C22.5°C
3 BF 39%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.4°C21.6°C
2 BF 56%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
18.3°C19.8°C
4 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
21.2°C21.9°C
2 BF 30%
Π.Ρήγας: Η ΝΔ κρύβει την αλήθεια για τη Συμφωνία των Πρεσπών
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Π.Ρήγας: Η ΝΔ κρύβει την αλήθεια για τη Συμφωνία των Πρεσπών

«Ένα ζήτημα το οποίο είναι η διευθέτηση των σχέσεων της χώρας μας με την ΠΓΔΜ, τη Βόρεια Μακεδονία, εξελίσσεται κομβικό όχι για την ουσία της διαφοράς που επιλύεται με τη συμφωνία, κυρίως γιατί έχει γίνει πρώτο θέμα αντιπαράθεσης αλλά επί της ουσίας η Νέα Δημοκρατία ουσιαστικά στηρίζει όλη την πολιτική της γραμμή σε ψεύδη» επισήμανε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Παναγιώτης Ρήγας.

Ο Π.Ρήγας μιλώντας Στο Κόκκινο 105,5 τόνισε ότι αυτή τη στιγμή «μολύνουν με μεγάλη τους ευθύνη την ελληνική κοινωνία με το ψεύδος και όχι με την πραγματική αλήθεια και την ιστορική και στην ιστορία της διαπραγμάτευσης η οποία έχει γίνει για την επίλυση του θέματος και από δικά της πρόσωπα που κυβέρνησαν».

Παράλληλα, ο ίδιος, επισήμανε ότι προφανώς και δεν ήταν όλος ο κόσμος που κατέβηκε στο συλλαλητήριο ούτε ακροδεξιοί, ούτε τραμπούκοι «γι’ αυτό όπως σας είπα μολύνουν με το ψεύδος και έχει πολύ μεγάλη σημασία αυτό».

Ο Πάνος Ρήγας σημείωσε ότι άλλο πατριώτης και άλλο ακραίος εθνικιστής «γιατί δεν είναι πατριώτες αυτή τη στιγμή -και μιλάω για τους πολιτικούς-  δεν είναι πατριωτισμός αυτό το οποίο λένε, όταν παραχαράσσεις την αλήθεια όταν εκτρέφεις εθνικισμό, και εκτρέφεις μια τέτοια αντίληψη». 

«Αυτό που έχει σημασία», σημείωσε ο αναπληρωτής υπουργός, «είναι πάρει θέση ο προοδευτικός κόσμος, ο κόσμος της Δημοκρατίας, ο κόσμος που είναι υπέρ των κοινωνικών, εργασιακών δικαιωμάτων, για την ανάπτυξη της χώρας και ταυτόχρονα της υπεράσπισης των εθνικών συμφερόντων, του πατριωτισμού που προστατεύει και στηρίζεται στην πατρίδα, σημείωσε ο αναπληρωτής υπουργός.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL