Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
22 °C
20.0°C22.4°C
4 BF 42%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.9°C22.5°C
3 BF 39%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.4°C21.6°C
2 BF 56%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
18.3°C19.8°C
4 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
21.2°C21.9°C
2 BF 30%
Ευρωβουλευτές ΝΔ - ΠΑΣΟΚ δίνουν συγχωροχάρτι σε ΔΝΤ-Σόιμπλε και εξαπολύουν μύδρους κατά κυβέρνησης και Μοσκοβισί
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ευρωβουλευτές ΝΔ - ΠΑΣΟΚ δίνουν συγχωροχάρτι σε ΔΝΤ-Σόιμπλε και εξαπολύουν μύδρους κατά κυβέρνησης και Μοσκοβισί

Πέσαν οι μάσκες στο ευρωκοινοβούλιο, αφού σε ένα απίστευτο κρεσέντο αντιπολιτευτικού μένους, ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ εξαπέλυσαν επίθεση όχι μόνο στην κυβέρνηση αλλά και κατά του επιτρόπου, Πιερ Μοσκοβισί, δίνοντας ταυτόχρονα συγχωροχάρτι σε ΔΝΤ και Σόιμπλε.

Συγκεκριμένα η Εύα Καϊλή επιτέθηκε στον Γάλλο επίτροπο και του ζήτησε να σταματήσει να κατηγορεί το... ΔΝΤ για την καθυστέρηση στην αξιολόγηση και ταυτόχρονα να μην "καλύπτει την εθνικολαϊκιστική κυβέρνηση Τσίπρα".

Πιστός στην ίδια γραμμή και ο Γιώργος Κύρτσος που έδωσε συγχωροχάρτι στους ακραίους κύκλους και κατηγόρησε την ελληνική κυβέρνηση ότι έχει την συνολική ευθύνη για την καθυστέρηση.

Από την πλευρά του ο Μαν.Κεφαλογιάννης υποστήριξε ότι η κυβέρνηση ότι ακολουθεί την τακτική του 2015 φέρνοντας την χώρα πάλι στο φάσμα του Grexit και κάλεσε την κυβέρνηση... "να μην παίζει με την φωτιά"!

Και η Μαρ.Σπυράκη μίλησε για τον "εφιάλτη" της διαπραγμάτευσης, για  ευθύνες της ελληνικής κυβέρνησης και αμφισβήτησε αν η Κομισιόν ελέγχει τις μεταρρυθμίσεις στην Ελλάδα. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL