Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Στέλεχος της ΝΔ καλεί τους πολίτες ενάντια στη "μουσουλμανοποίηση" της Λέσβου

Την φωτογραφία την έχει ανεβάσει ο ίδιος ο Αλ. Κουτσαντώνης στο προφίλ του στο Facebook

«Είναι δυνατόν σε μια τόσο κρίσιμη φάση της διαχείρισης του προσφυγικού, να διατυπώνονται τόσο ανεύθυνες ακροδεξιές αντιλήψεις, πυροδοτώντας το κλίμα ακροδεξιάς μισαλλοδοξίας» αναφέρει η ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου

Κάλεσμα στους πολίτες για τη «δημιουργία κίνησης πολιτών ενάντια στη πολιτική της μουσουλμανοποίησης της Λέσβου» απευθύνει ο Αλέκος Κουτσαντώνης, ένα από τα σημαντικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στο νησί, ο οποίος σημειωτέον είναι εκπαιδευτικός και πρώην πρόεδρος της ΕΛΜΕ.

«Καλώ όσους ενδιαφέρονται για τη δημιουργία κίνησης πολιτών ενάντια στη πολιτική της μουσουλμανοποιησης της Λέσβου να έρθουν σε επαφή μαζί μου μέσα από το f/b» αναφέρει σε μήνυμά του στο γνωστό μέσω κοινωνικής δικτύωσης.

 

Μάλιστα ο  πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λέσβου και πρώην κομματικός περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου της ΝΔ, επί αρχηγίας Αντώνη Σαμαρά, επανήλθε και με νέο του μήνυμα ανέφερε: «Ετοιμάζομαι για το πρώτο κάλεσμα. Η Λέσβος είναι ελληνική».

«Μας κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση μια τέτοια ανάρτηση του προβεβλημένου στελέχους του κόμματος της αξιωματική αντιπολίτευσης και μάλιστα εκπαιδευτικού, διευθυντή σχολικής μονάδας (σ.σ. είναι διευθυντής γυμνασίου)» αναφέρει η ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου.

«Υπάρχει δηλαδή θέμα μουσουλμανοποίησης της Λέσβου και δεν το ξέρουμε; Είναι αυτό επίσημη άποψη της τοπικής ΝΔ και αν όχι, καλύπτει η ΝΟΔΕ Λέσβου της ΝΔ την άποψη αυτή του στελέχους της; Είναι δυνατόν σε μια τόσο κρίσιμη φάση της διαχείρισης του προσφυγικού, να διατυπώνονται τόσο ανεύθυνες ακροδεξιές αντιλήψεις, πυροδοτώντας το κλίμα ακροδεξιάς μισαλλοδοξίας. Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αναμένουμε την επίσημη θέση της ΝΔ επ’αυτού..» προσθέτει η ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου.

Για... ακαταλαβίστικη ανακοίνωση έκανε λόγο ο Αλ. Κουτσαντώνης, απαντώντας στη σχετική ανακοίνωση.

Αναλυτικά τι λέει:

«Η Ν.Ε του ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου με κατηγορεί, δεν ξέρω και εγώ γιατί, ότι έχω διαφορετική από την δική τους, πολιτική άποψη στο μεταναστευτικό πρόβλημα του νησιού μας.

Αυτό μας έλειπε, να έχω την ίδια πολιτική άποψη με τους Συριζαίους . Εκτός αν απαγορεύθηκε να έχουμε άποψη διαφορετική από τον Σύριζα.

Ταυτόχρονα ανακατεύει, το ότι είμαι καθηγητής και φίλος του τ. υπουργού και νυν βουλευτή κ. Αθανασίου. Τώρα εδώ τι να απαντήσει κάποιος. Το μόνο που μπορώ να καταλάβω είναι ότι ο Σύριζα λόγω του μεγάλου αριθμού πολιτικής «κωλοτούμπας» βρίσκεται σε κατάσταση πολιτικής ανισορροπίας γι’ αυτό και η ακαταλαβίστικη ανακοίνωσή του».

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Δημόσια υγεία και κυβερνητική ανεπάρκεια

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη επένδυσε πάρα πολλά στην επιτυχημένη διαχείριση της καραντίνας. Επιτυχημένη φυσικά μόνο από ιατρικής πλευράς, γιατί την ίδια περίοδο υπήρξαν τουλάχιστον δύο καραμπινάτα σκάνδαλα -η λίστα Πέτσα και οι πλατφόρμες κατάρτισης...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις