Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Διυλίζουν τον κώνωπα καταπίνουν την τρόικα

Την τακτική της στρουθοκαμήλου ακολούθησαν και χθες Σαμαράς και Βενιζέλος παραβλέποντας την ουσία των εκτιμήσεων της Επιτροπής του Ευρωκοινοβουλίου για τα πεπραγμένα της τρόικας και ασχολούμενοι με προχθεσινές δηλώσεις του Ό. Κάρας για τον ΣΥΡΙΖΑ, τις οποίες ο ευρωβουλευτής αναγκάστηκε..

* Στο κενό η επιχείρηση Σαμαρά - Βενιζέλου να τρωθεί η προγραμματική αξιοπιστία του ΣΥΡΙΖΑ με αιχμή τους προχθεσινούς υπαινιγμούς του Ότμαρ Κάρας, καθώς χθες ο συντηρητικός ευρωβουλευτής αναγκάσθηκε σε αναδίπλωση. Καταπέλτης ο σοσιαλιστής ευρωβουλευτής Νγκοκ

* Σιγή από την κυβέρνηση για τις απαξιωτικές κρίσεις της Επιτροπής του Κοινοβουλίου για την τρόικα και τις πολιτικές του Μνημονίου

Την τακτική της στρουθοκαμήλου ακολούθησαν και χθες Σαμαράς και Βενιζέλος παραβλέποντας την ουσία των εκτιμήσεων της Επιτροπής του Ευρωκοινοβουλίου για τα πεπραγμένα της τρόικας και ασχολούμενοι με προχθεσινές δηλώσεις του Ό. Κάρας για τον ΣΥΡΙΖΑ, τις οποίες ο ευρωβουλευτής αναγκάστηκε να ανασκευάσει. "Η τρόικα πέθανε, η δράση της σε όποια χώρα πήγα ήταν καταστροφική" δήλωσε χθες ο Ό. Κάρας και, αναδιπλούμενος, πρόσθεσε: "Δεν ήρθα να ελέγξω τον κ. Τσίπρα, δουλειά μου είναι να ελέγξω την τρόικα". Το πρόγραμμα που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ στην Επιτροπή του Ευρωκοινοβουλίου παρουσίασε, στη συνέντευξη Τύπου των ευρωβουλευτών, ο Γάλλος σοσιαλιστής Λιέμ Χόανγκ Νγκοκ, ο οποίος επέμεινε και στο κούρεμα του χρέους για να βγει η Ελλάδα από το τούνελ της λιτότητας.

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

«Ο Μητσοτάκης απογείωσε την οικονομία». Σοβαρά τώρα;

Τα στοιχεία του πρώτου τριμήνου του 2020 δείχνουν ύφεση 0,6%. Τα συστημικά ΜΜΕ εξαφάνισαν, φυσικά, την ύφεση. Και ο Σταϊκούρας δήλωσε αισιόδοξος για την υφεσιακή επίδραση του λοκντάουν. Μόνο που το πρώτο τρίμηνο του 2020 ελάχιστα έχουν να κάνουν με το λοκντάουν, που εφαρμόστηκε μόλις το τελευταίο δεκαήμερο του Μαρτίου.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις