Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Κ. Νοτοπούλου: Το άνοιγμα του τουρισμού συνοδεύεται από μνημειώδεις κυβερνητικές παλινωδίες

«Το υπουργείο Τουρισμού είχε όλο τον χρόνο να προετοιμαστεί κατάλληλα. Απέτυχε» αναφέρει η τομεάρχης Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ

Το άνοιγμα του τουρισμού συνοδεύεται από μνημειώδεις κυβερνητικές παλινωδίες που πλήττουν διεθνώς την αξιοπιστία της χώρας και ναρκοθετούν το μέλλον της», αναφέρει η τομεάρχης Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Νοτοπούλου.

Όπως σημειώνει, «το ελάχιστο που απαιτείται για την επανεκκίνηση του ελληνικού Τουρισμού, είναι η σωστή προετοιμασία, οργάνωση και υλοποίηση ενός συνεκτικού σχεδίου».

Η Κ. Νοτοπούλου τονίζει ότι «η κυβέρνηση των «αρίστων» δυστυχώς αποτυγχάνει καθημερινά. Το «επιτελικό κράτος» αποδεικνύεται κατώτερο των περιστάσεων και επικίνδυνο.

• Αεροδρόμια ανοιγοκλείνουν αντίθετα με τις διεθνείς οδηγίες

• Τουρίστες εγκλωβίζονται σε συνοριακούς σταθμούς

• Τα υγειονομικά πρωτόκολλα παραμένουν ασαφή

• Οι ηλεκτρονικές φόρμες είναι δυσλειτουργικές

• Λαμβάνονται αποφάσεις που αναιρούνται την επόμενη στιγμή

Το υπουργείο Τουρισμού είχε όλο τον χρόνο να προετοιμαστεί κατάλληλα. Απέτυχε».

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Προτεραιότητες...

Πού να το φαντάζονταν όσοι έκαναν ολονύχτιες διαπραγματεύσεις στη σύνοδο κορυφής για το ταμείο ανάκαμψης ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης -που σ’ αυτές τις συναντήσεις δεν είχε εμφανιστεί... - σκόπευε να κατευθύνει κάποια εκατομμύρια αυτού του ταμείου στη χρηματοδότηση ιδιωτών...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις