Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
15 °C
11.2°C16.5°C
1 BF 69%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
13 °C
9.8°C15.2°C
1 BF 59%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
11.6°C14.4°C
1 BF 78%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
11 °C
10.8°C12.7°C
3 BF 82%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
7 °C
6.9°C10.2°C
0 BF 93%
Ερώτηση της Ν.Γκαρά για το κλείσιμο υποκαταστημάτων και τις απολύσεις στα ΕΛΤΑ Έβρου
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ερώτηση της Ν.Γκαρά για το κλείσιμο υποκαταστημάτων και τις απολύσεις στα ΕΛΤΑ Έβρου

Ερώτηση για το κλείσιμο των υποκαταστημάτων των ΕΛΤΑ στα Δίκαια, στους Μεταξάδες αλλά και το επικείμενο στον Κυπρίνο, που συνδυάζονται και με απολύσεις και απομάκρυνση προσωπικού, κατέθεσε η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ, Νατάσα Γκαρά.

Η ίδια τονίζει ότι «τα νέα λουκέτα στα ΕΛΤΑ έρχονται αμέσως μετά και από τα επικείμενα κλεισίματα και άλλων βασικών υπηρεσιών στο Νομό, όπως τραπεζών στο Σουφλί και στο Διδυμότειχο, κατάσταση η οποία έχει λάβει τη μορφή πανδημίας στον Έβρο, ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα».

Παράλληλα, η Ν.Γκαρά επισημαίνει ότι «οι παραπάνω πρόσφατες εξελίξεις έχουν εξοργίσει τους κατοίκους του Έβρου οι οποίοι βιώνουν για μία ακόμη φορά, την ανασφάλεια, την αβεβαιότητα και την απαξίωση.

Τέλος η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ ερωτά τον αρμόδιο υπουργό «τι θα γίνει με τα υποκαταστήματα των ΕΛΤΑ που έκλεισαν στον Έβρο, αν θα διασφαλιστεί η αδιάλειπτη παρουσία εργαζομένων σε αυτά, αν εγγυάται ότι κανένας εργαζόμενος των ΕΛΤΑ στον Έβρο και τη Θράκη δεν πρόκειται να απολυθεί και τέλος, να παρουσιάσει ο υπουργός το συνολικό σχέδιο της κυβέρνησης για τη λειτουργία και αναβάθμιση των ΕΛΤΑ, ιδιαίτερα σε ότι αφορά νευραλγικές περιοχές του νομού Έβρου».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL