Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Χρ. Γιαννούλης: Ο Σαμαράς φιλοδοξεί να είναι ο επικεφαλής της ακροδεξιάς πτέρυγας (Video)

«Ο κύριος Σαμαράς δεν εξέφρασε άποψη. Έδωσε «γραμμή» σε ομοϊδεάτες του βουλευτές, περιφερειάρχες και δημάρχους»

«Ο πρωθυπουργός οφείλει να ξεκαθαρίσει  εάν υιοθετηθεί όσα υποστήριξε ο Αντώνης Σαμαράς στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας» δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης.

Όπως σημείωσε μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο Αντ. Σαμαράς «δεν είναι ένας απλός βουλευτής της ΝΔ, δεν είναι ένας ατυχήσασας πολιτευτής, ούτε ένας παραιτημένος 80χρονος διοικητής νοσοκομείου. Ο κύριος Σαμαράς έχει επιρροή και εκτός και εντός της χώρας και κυρίως στη Νέα Δημοκρατία. Δεν τυχαίο πως δεκάδες βουλευτές της ΝΔ τον προτείνουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας».

Ο Χρ. Γιαννούλης επισήμανε ότι ο Αντ. Σαμαράς έκανε τρία λάθη και τις επιπτώσεις θα της χρεωθεί ο Κ. Μητσοτάκης. «Πρώτον, δεν συμβάλει στο να ηρεμίσουν και οι κοινωνίες και οι πολιτικές για το προσφυγικό είναι ένα υπαρκτό και οξύ πρόβλημα και δεν χρειάζεται να δηλητηριάζουμε τους πολίτες.

Δεύτερον, δεν έπρεπε να προσβάλλει τον αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ο οποίος λίγο νωρίτερα απευθυνόμενος στους συνέδρους της ΝΔ τους κάλεσε να μην ακούνε τις σειρήνες που θέλουν να σας σπρώξουν σε εθνικιστικές συμπεριφορές. Τρίτον, εισήγαγε όρους  όπως το «λαθροεισβολείς»  που στη Βουλή τους ακούσαμε μόνο από τον Κυριάκο Βελόπουλο».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι ο Αντ. Σαμαράς «φιλοδοξεί να είναι ο επικεφαλής της ακροδεξιάς πτέρυγας. Ο Σαμαράς επίσης είναι εμφανές ότι είναι ενοχλημένος από το γεγονός ότι έχει υποστεί αδειάσματα. Ο κύριος Σαμαράς δεν εξέφρασε άποψη. Έδωσε «γραμμή» σε ομοϊδεάτες το  βουλευτές, περιφερειάρχες και δημάρχους. Τα εσωκομματικά της ΝΔ ή του ΣΥΡΙΖΑ είναι παγερά αδιάφορα για τους πολίτες, όμως η αποτελεσματικότητα κυβερνήσεων και πολιτικών παραγόντων είναι πολύ σημαντικά για να τα υποτιμούμε ή να τα λοιδορούμε».

Δείτε όλα τα σχόλια