Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Προχωρούν οι 158 προσλήψεις στο νοσοκομείο Σαντορίνης

Μετά από ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Συρμαλένιου ο υφυπουργός έκανε γνωστό ότι θα προχωρήσουν οι 158 προσλήψεις εργαζόμενων στο νοσοκομείο της Σαντορίνης - άλλο ένα δημόσιο νοσοκομείο που η κυβέρνηση της Ν.Δ. ήθελε να γίνει ιδιωτικό θεραπευτήριο... Ο Ν. Συρμαλένιος είπε ότι η κυβέρνηση της Ν.Δ. με δύο υπουργικές αποφάσεις διέκοψε τις υπηρεσιακές μεταβολές στο νοσοκομείο. Ο Β. Κοντοζαμάνης παραδέχτηκε ότι υπήρξαν οι επίμαχες αποφάσεις και ανακοίνωσε ότι από τις 25 Σεπτεμβρίου ήρθη η απαγόρευση υπηρεσιακών μεταβολών, οπότε προχωρούν οι προσλήψεις.

Επισημαίνεται ότι από την έναρξη λειτουργίας του νοσοκομείου Θήρας έχουν περάσει εκατοντάδες χιλιάδες περιστατικά μέχρι σήμερα. Το πρώτο πεντάμηνο του 2019 αντιμετωπίστηκαν 27.643 περιστατικά, έγιναν γύρω στις 160 χειρουργικές επεμβάσεις και 52 τοκετοί.

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Τάξις και Ασφάλεια

Από την επιχείρηση που έκαναν τα ΜΑΤ στα Εξάρχεια, μετά το τέλος της πορείας του Πολυτεχνείου, πληθαίνουν στα κοινωνικά δίκτυα τα βίντεο που δείχνουν τους αστυνομικούς σε ένα ντελίριο φανατισμού να επιδίδονται σε πράξεις αναίτιας βίας.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο