Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Νέα χειρουργεία στο νοσοκομείο της Κομοτηνής

Ο Παύλος Πολάκης είχε πει πρόσφατα ότι "δουλεύουμε αθόρυβα αλλά από εδώ και εμπρός θα εγκαινιάζουμε υποδομές για τη Δημόσια Υγεία κάθε εβδομάδα". Τέτοια εγκαίνια έγιναν στην Κομοτηνή, στο παλιότερο νοσοκομείο, το Σισμανόγλειο.

Τα νέα υπερσύγχρονα χειρουργεία πλέον είναι γεγονός και θα προσφέρουν τεράστια ανακούφιση στους εργαζόμενους αλλά και στους νοσηλευόμενους. Παρουσία του γενικού γραμματέα του υπουργείου Υγείας Σταμάτη Βαρδαρού έγιναν τα εγκαίνια αυτά, και όπως τόνισε ο ίδιος σχετικά με το νέο νοσοκομείο της Κομοτηνής όλα εξελίσσονται σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, αλλά τα νέα χειρουργεία ήταν απολύτως απαραίτητα στο παλιό νοσοκομείο.

Όπως σημείωσε και ο διοικητής του Νοσοκομείου Γιώργος Φιλιππίδης, το όλο έργο έγινε σε χρόνο - ρεκόρ σε 3,5 μόλις μήνες. Υπενθύμισε όσον αφορά το νέο Νοσοκομείο που γίνεται με δωρεά του ιδρύματος “Σταύρος Νιάρχος”, πως καίτοι βουλευτής Ρεθύμνου ο Ανδρέας Ξανθός, καίτοι έχει πρόβλημα το νοσοκομείο της πόλης, εκείνος επέλεξε το νέο νοσοκομείο να γίνει στην Κομοτηνή γιατί το είχε μεγαλύτερη ανάγκη.

Σταμάτης Σακελλίων

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Μια καθαρή νίκη για την Ελλάδα των πολλών

Η μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου στις περιοδείες και τις ομιλίες του Αλέξη Τσίπρα και των άλλων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ δείχνει την πραγματικότητα: ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας, και ιδιαίτερα οι πιο αδύναμοι,

Δειτε ολοκληρο το αρθρο