Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Δ. Περίχαρος: Ουσιαστικά επιχειρούν να κλείσουν το νοσοκομείο Αμαλία Φλέμινγκ

Ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ανέφερε ότι ουσιαστικά στόχος της κυβέρνησης είναι να κλείσει το νοσοκομείο καθώς θα μπορούσε η εγκατάσταση των συνανθρώπων μας να γίνει αλλού και με καλύτερες συνθήκες

Για επικοινωνιακούς λόγους η κυβέρνηση αποφάσισε τη μεταφορά προσφύγων και μεταναστών σε πτέρυγα του νοσοκομείου Αμαλία Φλέμινγκ που ετοιμαζόταν να λειτουργήσει ξανά μετά από τεράστια προσπάθεια των εργαζόμενων εξήγησε μιλώντας Στο Κόκκινο ο Δημήτρης Περίχαρος, ο οποίος είναι πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στο νοσηλευτικό ίδρυμα.

Ο κ. Περίχαρος στον Νίκο Σβέρκο εξήγησε ότι είναι σαφέστατα υπέρ της περίθαλψης προσφύγων και μεταναστών και μακριά από εκείνους η ρατσιστική αντιμετώπιση ανθρώπων οι οποίοι φεύγουν τσακισμένοι από τον πόλεμο για να σωθούν. Και εξήγησε ότι ουσιαστικά στόχος της κυβέρνησης είναι να κλείσει το νοσοκομείο Αμαλία Φλέμινγκ καθώς θα μπορούσε η εγκατάσταση των συνανθρώπων μας να γίνει αλλού και με καλύτερες συνθήκες.

Το ένα κομμάτι είναι το επικοινωνιακό κόλπο εκ μέρους της κυβέρνησης σημείωσε ο κ. Περίχαρος και το άλλο είναι «το κλείσιμο του νοσοκομείου που παλεύουμε να αποτρέψουμε» και αυτό είναι το κύριο επίδικο.

Δείτε όλα τα σχόλια

Όλες οι Ειδήσεις