Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision απόψε η Ελλάδα

Τους δύο ημιτελικούς της Eurovision, τον πρώτο απόψε Τρίτη και τον δεύτερο μεθαύριο Πέμπτη, ώρα 10 μ.μ., θα μεταδώσει η ΕΡΤ2. Ο τελικός πραγματοποιείται το Σάββατο 18 Μαΐου. Η Ελλάδα εμφανίζεται στη...

Τους δύο ημιτελικούς της Eurovision, τον πρώτο απόψε Τρίτη και τον δεύτερο μεθαύριο Πέμπτη, ώρα 10 μ.μ., θα μεταδώσει η ΕΡΤ2. Ο τελικός πραγματοποιείται το Σάββατο 18 Μαΐου.

Η Ελλάδα εμφανίζεται στη 16η θέση του πρώτου ημιτελικού απόψε, με την Κατερίνα Ντούσκα και το τραγούδι «Better Love», το οποίο έχει γράψει μαζί με τον Έλληνα τραγουδοποιό Leon of Athens και τον τραγουδοποιό σκωτσέζικης καταγωγής David Sneddon.

Στον σχολιασμό και την παρουσίαση των δύο ημιτελικών και του τελικού θα είναι η Μαρία Κοζάκου και ο Γιώργος Καπουτζίδης. Στη ραδιοφωνική μετάδοση για το Δεύτερο Πρόγραμμα και τη Φωνή της Ελλάδας θα είναι ο Δημήτρης Μεϊδάνης.

Τη βαθμολογία της Κριτικής Επιτροπής στον τελικό θα ανακοινώσει ο διεθνούς φήμης κιθαρίστας του metal rock Gus G (Κώστας Καραμητρούδης).

Στον πρώτο ημιτελικό -όπως και στον τελικό- οι Έλληνες φίλοι του  διαγωνισμού έχουν δικαίωμα να ψηφίσουν όποιο τραγούδι επιθυμούν, εκτός από τη συμμετοχή της χώρας μας. Η χρέωση για κάθε τηλεφωνική κλήση από σταθερό είναι 0,65 ευρώ και από κινητό ή SMS 0,62 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Όλες οι Ειδήσεις