Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Απομακρυνθείτε από τις οθόνες σας: Ντοκυμαντέρ ΣΚΑΙ για τη Χρεοκοπία

Προπαγάνδα εν όψει Ευρωεκλογών και Αυτοδιοικητικών εκλογών - Νέο «αποκαλυπτικό ντοκυμαντέρ» ρίχνει στη μάχη των Ευρωεκλογών ο ΣΚΑΪ, αυτή τη φορά για να διερευνήσει λέει, για ποιο λόγο φτάσαμε στη χρεωκοπία. Για να μην έχει κανείς αμφιβολία περί τίνος πρόκειται, το ντοκυμαντέρ είναι δημιούργημα των Άρη Ποστοσάλτε και Τάσου Τέλλογλου.

Επειδή μια τέτοια έρευνα, όλοι αντιλαμβάνονται ότι δεν χωράει σε μία ώρα, το ντοκυμαντέρ, που «θα φωτίσει ιστορικά το μεγάλο θέμα» της χρεωκοπίας της Ελλάδας, από την «αποκατάσταση της Δημοκρατίας» (προσοχή, πως αποφεύγεται ο όρος «Μεταπολίτευση») μέχρι σήμερα, θα αποτελείται από έξι επεισόδια, που θα προβάλλονται από αυτή την εβδομάδα, κάθε Πέμπτη και Παρασκευή μετά τις Ειδήσεις, ώρα 20.50.

Για να κάνουμε τον προγραμματισμό μας, τα δύο τελευταία επεισόδια για τις περιόδους 2010- 2015 και 2015- 2019 -οπότε και αναδεικνύονται οι ευθύνες του ...ΣΥΡΙΖΑ για τη χρεωκοπία της χώρας- θα μεταδοθούν ακριβώς πριν τις Ευρωεκλογές, 24 και 25 Μαΐου.

Ο ΣΚΑΪ υπόσχεται να καταγράψει «σημαντικές μαρτυρίες και ντοκουμέντα». Και να αποδείξει, όπως αντιλαμβάνεται και ο πιο αφελής από το Δελτίο Τύπου, ότι για τη χρεωκοπία του 2010 δεν είναι υπεύθυνες οι διαδοχικές κυβερνήσεις και η διαχείριση των δημόσιων οικονομικών, τα θαλασσοδάνεια σε "εκλεκτούς" επιχειρηματίες και το πελατειακό κράτος. Θα επιχειρηθεί να αποδείξει αυτό που δεν σταματάει να επαναλαμβάνει ο Α. Γεωργιάδης, ο Κ. Χατζηδάκης και ο ίδιος ο πρόεδρος της Ν.Δ., ότι δηλαδή φταίει το Κοινωνικό κράτος και βεβαίως η Ιδεολογική Ηγεμονία της Αριστεράς. Ενδεχομένως και η Δούρου.

Οι δύο δημοσιογράφοι εργάστηκαν λέει, τρεις μήνες για το ντοκυμαντέρ και μίλησαν συνολικά με 43 παράγοντες της δημόσιας ζωής. Πρώην υπουργούς -οι νυν αποκλείονται- τραπεζίτες, ιστορικούς, πανεπιστημιακούς. Ειδικά οι κεντρικοί Τραπεζίτες αναμένονται με μεγάλη περιέργεια, όπως και οι απόψεις της Άννας Διαμαντοπούλου. Για τη χρεωκοπία. Της Διαμαντοπούλου.

Μην σπάσετε την τηλεόραση γιατί εσείς θα την πληρώσετε, όπως πληρώνετε και τη χρεωκοπία.

ΑΓΓΕΛΑ ΝΤΑΡΖΑΝΟΥ

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ανασχηματισμός και ασφαλιστικό Πινοσέτ

Για ανασχηματισμό που συζητιέται εδώ και δύο μήνες, θα περίμενε κανείς κάτι περισσότερο. Επί της ουσίας, ελάχιστα πράγματα άλλαξαν. Υπουργοί όπως ο Βρούτσης, ο Θεοχάρης και ο Αυγενάκης, που εξέθεσαν σοβαρά την κυβέρνηση, διατηρούν τα χαρτοφυλάκιά τους.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις