Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
17.1°C20.2°C
2 BF 55%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
16.2°C18.8°C
2 BF 50%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
17.0°C18.8°C
3 BF 60%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
16.1°C18.2°C
3 BF 67%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
16.9°C17.3°C
3 BF 48%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Παρέμβαση της ΕΣΗΕΑ και του ΕΣΡ ζητάει η εφημερίδα «Δημοκρατία» προκειμένου "να ερευνηθούν και να βρεθούν οι δράστες αυτής της πρωτοφανούς ενέργειας που παραβιάζει κάθε έννοια δικαίου και δεοντολογίας". Πρόκειται για τον ΣΚΑΪ και συγκεκριμένα για την εκπομπή «Σήμερα», η οποία, ενώ αρχικά παρουσίασε το σωστό πρωτοσέλιδο της «Δημοκρατίας» με τίτλο «Κυριάκο διώξε τους φαύλους», στη συνέχεια εξαφάνισαν το πρωτοσέλιδο της ημέρας και το αντικατέστησαν με προγενέστερο, του 2016. Ο στόχος τους ήταν να αποσυνδέσουν τον πελάτη traffiking, πρώην βουλευτή της Ν.Δ. Νίκο Γεωργιάδη από το κόμμα της Ν.Δ. και τον Κυρ. Μητσοτάκη.

Οι ευρωβουλευτές Δημήτρης Παπαδημούλης από τον ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Κύρτσος από τη ΝΔ, Εύα Καϊλή από την Ελιά και Μίλτος Κύρκος από το Ποτάμι είναι οι καλεσμένοι στην εκπομπή του Σεραφείμ Κοτρώτσου τη Δευτέρα, ώρα 10 μ.μ. στην ΕΡΤ1.

Στη συνταγματική αναθεώρηση και την αναμενόμενη δεύτερη ψηφοφορία, στις 14 Μαρτίου, με την οποία θα ολοκληρωθεί η διαδικασία γι’ αυτήν τη Βουλή, είναι αφιερωμένο το δεύτερο μέρος της εκπομπής "CheckPoint" με τη Γιάννα Παπαδάκου. Στην εκπομπή, μιλούν οι Νίκος Παρασκευόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ), Θεόδωρος Φορτσάκης (Ν.Δ.), Θεόδωρος Παπαθεοδώρου (ΚΙΝ.ΑΛΛ.), Γιάννης Γκιόκας (ΚΚΕ), οι καθηγητές Συνταγματικού Δικαίου Γιώργος Σωτηρέλης και Γιώργος Γεραπετρίτης καθώς και ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαλόγου για τη Συνταγματική Αναθεώρηση και καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Μιχάλης Σπουρδαλάκης. Απόψε στον Alpha, στη 1 μετά τα μεσάνυκτα.

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωστής Χατζηδάκης μιλάει στη Βάλια Πετούρη σήμερα, ώρα 12 μ.μ., στην ΕΡΤ1.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL