Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Εισαγγελέας για το φασιστοειδές πρωτοσέλιδο Τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης με την τήρηση της διαδικασίας του αυτοφώρου σε βάρος των υπευθύνων της εφημερίδας «Μακελειό» διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηλίας Ζαγοραίος, με αφορμή το σημερινό εμετικό πρωτοσέλιδο παραπλεύρως. Σκοπός της έρευνας, να διαπιστωθεί αν έχει διαπραχθεί το αδίκημα «προσβολής Προέδρου της Δημοκρατίας», «παρακίνησης σε τέλεση κακουργημάτων» κ.ά. Η αθλιότητα της φασιστοφυλλάδας του Στ Χίου, γράφει κάτω από τη φωτογραφία του Προκόπη Παυλόπουλου: «Σε καιρό πολέμου εκτελούνται, κύριε Πρόεδρε της Δημοκρατίας». Στον υπέρτιτλο «Παυλόπουλος - Τσίπρας - Κοτζιάς: εκτελεστικό απόσπασμα και μία σφαίρα στο κεφάλι για χαριστική βολή».

Bingo η ΕΡΤ! Εξαιρετική ιδέα είχαν εκεί, στο Τμήμα Προγραμματισμού της ΕΡΤ! Όπως φαίνεται, η συνέντευξη του πρωθυπουργού, που ξεκίνησε μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, στις 10.00, τους μπέρδεψε και δεν είχαν τι να κάνουν την προγραμματισμένη εκπομπή «Roads» του Πάνου Χαρίτου. Ένα εξαιρετικό οδοιπορικό στη γειτονική Τουρκία, το οποίο προσπαθεί να ανιχνεύσει το πρόσωπο της γειτονικής χώρας, μέσα από το διακύβευμα των επικείμενων εκλογών και το φαινόμενο Ερντογάν. Επίκαιρο, εύστοχο, σπάνιο. Ε, λοιπόν, τι σκέφτηκαν; Την πήρανε την εκπομπή από την ΕΡΤ1 και τη βάλανε να παίξει στην ΕΡΤ2. Άσχετο. Ακόμα χειρότερα, στην ΕΡΤ2, να παίξει πάνω στη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα, την ίδια ώρα. Εύγε!

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ανήθικοι και επικίνδυνοι

Όσο πλησιάζει η ώρα να έρθει η συμφωνία των Πρεσπών στην Ολομέλεια της Βουλής, τόσο η τακτική της Ν.Δ. γίνεται πιο ανήθικη, αλλά και πιο επικίνδυνη. Είναι σαφές ότι η Ν.Δ. θέλει να αποφύγει με κάθε...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο