Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Ο Φώτης Κουβέλης, ο νέος αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας είναι καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε αλλιώς», με τον Τάκη Σαράντη και την Αναστασία Γιάμαλη, την Κυριακή 4 Μαρτίου στις 10.00 στην ΕΡΤ1.

Κουίζ- Βρείτε τις διαφορές Alpha, Star, ΣΚΑΪ, και οι τρεις πρώτοι στο δελτίο ειδήσεων! Και όμως. Τρεις σταθμοί πανηγυρίζουν για την "πρωτιά" τους στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων τον Φεβρουάριο. Ο Alpha δηλώνει πως «ήταν στην 1η θέση στο σύνολο κοινού με μέσο όρο 23,1% (793.000 τηλεθεατές), αφήνοντας πίσω τα δελτία ειδήσεων του ανταγωνισμού 8 μονάδες». Ο ΣΚΑΪ δηλώνει επίσης «πρώτος μεταξύ των δελτίων στη ζώνη μετάδοσής του με συνολικό ποσοστό τηλεθέασης 15,2%». Πρώτο και το Star «για τρίτο συνεχόμενο μήνα με ποσοστό 14,8%, στη ζώνη των 20.00, στις δυναμικές, παραγωγικές ηλικίες του πληθυσμού (18-54), που προτιμούν οι διαφημιστές».

Αν και Αμβρόσιος, στάζει φαρμάκι, λέει στην ανακοίνωσή της η ΠΟΣΠΕΡΤ αναφερόμενη στον Μητροπολίτη Καλαβρύτων που επιτέθηκε με σφοδρότητα στην ΕΡΤ, η οποία επιχείρησε προ ημερών να παρουσιάσει τη διαμάχη για το μιούζικαλ “Jesus Christ Super Star”.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Η διπλή σημασία των ευρωεκλογών

Στο ερώτημα αν οι ευρωεκλογές έχουν ευρωπαϊκό ή εσωτερικό πολιτικό χαρακτήρα δεν υπάρχει καθαρή απάντηση. Όλες οι εκλογές έχουν εσωτερικό πολιτικό χαρακτήρα, πόσο μάλλον οι ευρωεκλογές, που διεξάγονται με απλή αναλογική σε ενιαία πανελλαδική περιφέρεια.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο