Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
15 °C
11.8°C17.0°C
1 BF 69%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
13 °C
10.3°C14.5°C
1 BF 62%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
11.0°C14.4°C
1 BF 73%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
11 °C
10.8°C12.7°C
3 BF 87%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
10 °C
10.1°C11.3°C
1 BF 66%
Τηλεοπτικό «εκκλησίασμα» όλη τη Μεγάλη εβδομάδα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Τηλεοπτικό «εκκλησίασμα» όλη τη Μεγάλη εβδομάδα

Την κρατική ασπρόμαυρη τηλεόραση των ’70 θα θυμίζουν τα κανάλια τη Μεγάλη Εβδομάδα καθώς θα μεταδίδουν τις Ακολουθίες για τα Άγια Πάθη από την ερχόμενη Κυριακή των Βαΐων και κάθε μέρα ώς την Ανάσταση.

Οι προβολές, σε απευθείας συνδέσεις με ιερούς ναούς όλης της χώρας, οι οποίοι θα λειτουργούν κεκλεισμένων των θυρών, ακόμη και με το Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινούπολης, θα μεταδίδονται κάθε απόγευμα τη Μεγάλη Εβδομάδα, αλλά και νωρίς το πρωί και αργότερα το βράδυ όταν πραγματοποιούνται.

Η ΕΡΤ2 θα μεταδώσει όλες τις Ακολουθίες σε ζωντανή σύνδεση από τον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αθηνών, ενώ η ΕΡΤ3 από τον Πατριαρχικό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Φανάρι. Το Open θα μεταδώσει σε απευθείας συνδέσεις με το Φανάρι, τον Ι.Ν. του Αγίου Γεωργίου, τον Ι.Ν. Αγίας Τριάδας Γλυφάδας, τη Μονή Αγίας Αναστασίας της Φαρμακολύτριας στα Βασιλικά Θεσσαλονίκης και το Ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο στα Ιεροσόλυμα για την τελετή της Αφής του Αγίου Φωτός από τον Πανάγιο Τάφο στον ναό της Αναστάσεως. Ο ΑΝΤ-1 θα μεταδώσει τις Ιερές Ακολουθίες κάθε μέρα από τις 5 το απόγευμα σε απευθείας σύνδεση από τον Ιερό Ναό Αγίου Ευσταθίου Νέας Ιωνίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL