Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

  Αποκλεισμοί και πολιτική στήριξη με δημόσιο χρήμα Επιλεκτικά και με προφανές κριτήριο την πολιτική στήριξη μοιράστηκε στον Τύπο το πρώτο μέρος του κονδυλίου των 11 εκατ. ευρώ για την καμπάνια...

 

Αποκλεισμοί και πολιτική στήριξη με δημόσιο χρήμα Επιλεκτικά και με προφανές κριτήριο την πολιτική στήριξη μοιράστηκε στον Τύπο το πρώτο μέρος του κονδυλίου των 11 εκατ. ευρώ για την καμπάνια ενημέρωσης των πολιτών για την πανδημία. Η κυβέρνηση μοιράζει κρατικό χρήμα με κομματικά κριτήρια. Αυτό διαπιστώνουν και οι εργαζόμενοι στο "Documento", στο documentonews και στο koutipandoras.gr, που διατυπώνουν την αγωνία τους για το μέλλον των μέσων στα οποία εργάζονται λόγω του συνεχιζόμενου αποκλεισμού τους από τη διαφημιστική δαπάνη. «Αυτή τη φορά η κυβέρνηση χρησιμοποιεί την πανδημία ώστε με κρατικό χρήμα να κατευθύνει την ενημέρωση εκεί που θέλει εκείνη» σημειώνουν.

Σύμβαση ΕΔΟΕΑΠ με το "Ερρίκος Ντυνάν" Πρωτοβάθμια περίθαλψη (εξετάσεις εκτός νοσηλείας, εξωτερικά ιατρεία) ταυτόχρονα με την έως τώρα παροχή δευτεροβάθμιας (νοσοκομειακή νοσηλεία) εξασφάλισε για τους ασφαλισμένους του ο ΕΔΟΕΑΠ υπογράφοντας νέα σύμβαση με το ιδιωτικό θεραπευτήριο «Ερρίκος Ντυνάν» στην Αθήνα.

Ακολουθία των Παθών από το Open Μετά την ΕΡΤ, τον ΑΝΤ1 και τον ALPHA, πλέον και το ΟΡΕΝ μπαίνει στις μεταδόσεις της θείας λειτουργίας. Τη Μεγάλη Εβδομάδα, με απευθείας συνθέσεις με τον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Γλυφάδας, θα μεταδώσει τη Μεγάλη Πέμπτη την Ακολουθία των Παθών και τη Μεγάλη Παρασκευή την Ακολουθία του Επιταφίου. Το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου το Open θα μεταδώσει ζωντανά την αναστάσιμη θεία λειτουργία.

Στις 12 Μαΐου το "Βυζαντινόν" του Βελόπουλου στο ΕΣΡ Η Αρχή καλεί τους σταθμούς a.Epsilon, Kontra και Βεργίνα TV σε ακρόαση σε... ενάμιση μήνα, καθώς «μετέδωσαν ψευδή πληροφόρηση ως αληθή». Συγκεκριμένα, «απέδωσαν σε εμπορικά προϊόντα, αποκαλούμενα 'ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΝ' και 'ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΝ' ιδιότητες που δήθεν προστατεύουν όσους (τα αγοράζουν και) τα χρησιμοποιούν από τον κίνδυνο να προσβληθούν από τον ιό Covid-19". Με τον τρόπο αυτό θέτουν "δυνητικά σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία και ιδίως (ακόμα και) σε κίνδυνο ζωής τηλεθεατές που ενδέχεται να εκλάβουν τις σχετικές διαβεβαιώσεις ως σοβαρές και αληθείς». Ερευνώνται καταγγελίες για προβολή παρόμοιων εκπομπών και σε άλλους σταθμούς.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Πίσω από το παραπέτασμα της γελοιότητας

Είναι το λιγότερο αστεία και γραφικά τα κυβερνητικά στελέχη, όταν βγαίνουν στα κανάλια να εξηγήσουν ότι το πακέτο των 37 δισ. η Ελλάδα το κέρδισε με το σπαθί του Κυριάκου Μητσοτάκη, με τις εξαιρετικές διαπραγματευτικές του δυνατότητες και με τις λαμπρές επιδόσεις της ελληνικής οικονομίας.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις