Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Απολύσεις επτά εργαζομένων στις Αττικές Εκδόσεις

Εν μέσω πανδημίας

Σε απόλυση επτά εργαζομένων, εν μέσω παγκόσμιας υγειονομικής κρίσης, προχώρησαν οι Αττικές Εκδόσεις του Χ. Φιλιππόπουλου, ο μεγαλύτερος όμιλος περιοδικών στη χώρα, ο οποίος αποφάσισε να αναστείλει την έκδοση δύο περιοδικών, του «Mirror» και του «Celebrity». Οι άνθρωποι που έχασαν τη δουλειά τους την περασμένη Τετάρτη είναι οι συντάκτες, γραφίστες και εργαζόμενοι στο μάρκετινγκ.

Ο ίδιος Όμιλος περιοδικού Τύπου, ο πλουσιότερος στην ελληνική αγορά, προ μηνός απέλυσε δύο ακόμη εργαζόμενους, μετά την αναστολή έκδοσης του περιοδικού «Esquire».

Και μπορεί μεν η... εξοικονόμηση δαπανών μέσω απολύσεων να προχωρά κανονικά, την ίδια ώρα όμως οι Αττικές Εκδόσεις ετοιμάζουν web TV και επεκτείνονται στα ψηφιακά. Έχοντας αγοράσει τον διαδικτυακό τόπο The Toc, διαμορφώνουν αυτές τις ημέρες το στούντιο, απ’ όπου θα μεταδίδουν τις ιντερνετικές εκπομπές. Διευθυντής εκεί ο Μανώλης Καψής.

Οι Αττικές Εκδόσεις εκδίδουν, μεταξύ άλλων, τα περιοδικά "Τηλέραμα", "Τηλεθεατής", "Madame Figaro", "Shape", την εβδομαδιαία εφημερίδα "Κεφάλαιο" και πολλά κλαδικά έντυπα.

ΑΓΓΕΛΑ ΝΤΑΡΖΑΝΟΥ

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Μην μιλάτε. Χειροκροτήστε

Τις μέρες της πανδημίας τα κανάλια αναζητούν εναγωνίως Έλληνες γιατρούς που να εργάζονται σε νοσοκομεία του εξωτερικού και τους βγάζουν στα δελτία ειδήσεων για να περιγράψουν τις εμπειρίες τους.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις