Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.2°C22.6°C
3 BF 42%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.9°C22.7°C
3 BF 37%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.0°C21.6°C
3 BF 57%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.3°C20.2°C
4 BF 56%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
20.7°C20.7°C
1 BF 29%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Πρόβλημα με τις αθλητικές καλύψεις της ΕΡΤ Μετά τη διαμαρτυρία προ μηνών της ομάδας μπάσκετ γυναικών για τη μη μετάδοση των αγώνων του πρωταθλήματος από την ΕΡΤ, παρότι έχει τα δικαιώματα, σειρά παίρνει τώρα η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού: «Αν δεν μπορείτε να κάνετε μια τηλεοπτική μετάδοση με τα απαραίτητα στάνταρ καλό είναι να παραιτηθείτε και να σταματήσετε να ζείτε από τα χρήματα του ελληνικού λαού» αναφέρει σε ανακοίνωση της. Αφορμή, αυτή τη φορά, ο αγώνας βόλεϊ γυναικών για το Κύπελλο μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, που κρίθηκε στο φίνις: «Για πολλοστή φορά σε αγώνα βόλεϊ της ομάδας μας το αποτέλεσμα κρίθηκε από μια αμφισβητούμενη φάση. Φάση για την οποία δεν λειτούργησε το video check, αλλά δεν λειτούργησαν και τα replay της ΕΡΤ» καταγγέλλει ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός. «Απαιτούμε από τη νεοσύστατη διοίκηση της ΕΡΤ να λάβει τα μέτρα της και να προασπίσει τη δημόσια τηλεόραση από περιγραφές και μεταδόσεις που δεν συνάδουν με τη νέα εποχή που επιθυμούν να φέρουν στην ελληνική δημόσια τηλεόραση» καταλήγει η ανακοίνωση.

Γιώργος Καπουτζίδης και Μαρία Κοζάκου ξανά μαζί στον σχολιασμό της Eurovision συνεχίζοντας την «παράδοση» από το 2013. Από τα στούντιο του συναυλιακού χώρου Rotterdam Ahoy για την απευθείας μετάδοση των δύο ημιτελικών στις 12 και 14 Μαΐου και του μεγάλου τελικού του 65ου διαγωνισμού στις 16 Μαΐου 2020.

Η Ναταλία Γερμανού συνεχίζει στον Alpha Η παρουσιάστρια της εκπομπής του σαββατοκύριακου «Καλύτερα δεν γίνεται» ανανέωσε τη συνεργασία της με το κανάλι.

Ο Χρυσοχοΐδης στον Τσίμα Απόψε το βράδυ στις 11 σε μια συζήτηση για τα φλέγοντα: τρομοκρατία, εγκληματικότητα, Εξάρχεια, καταλήψεις, άσυλο, αστυνομική βία. Ο υπουργός μιλάει επίσης για την πολιτική του διαδρομή και τα βιώματά του από αυτή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL