Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
14.6°C18.7°C
1 BF 65%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
12.3°C16.7°C
2 BF 55%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
13.7°C16.6°C
2 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
14.4°C16.8°C
2 BF 72%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
11.9°C14.5°C
2 BF 71%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Ανησυχία των εργαζομένων στο «Έθνος» Ανησυχία επικρατεί μεταξύ των εργαζομένων στην εφημερίδα "Έθνος" και στον ιστότοπο ethnos.gr μετά τις τρεις απολύσεις την περασμένη εβδομάδα τριών προβεβλημένων δημοσιογράφων. Το θέμα των απολύσεων και άλλα εργασιακά ζητήματα θα συζητηθούν στη συνέλευση εργαζομένων την ερχόμενη Δευτέρα στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ.

Καταδικάζουν τη βία με αφορμή την επίθεση στον εκδότη της εφημερίδας «Παρασκήνιο» Με αφορμή την προχθεσινή επίθεση και πυρπόληση του αυτοκινήτου μάρκας Τζάγκουαρ του εκδότη της εφημερίδας «Παρασκήνιο» Νίκου Καραμανλή, η ΕΙΗΕΑ - Ένωση Εκδοτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία «καταδικάζει κάθε πράξη βίας εις βάρος των εφημερίδων, των εκδοτών και γενικότερα των ανθρώπων του Τύπου». Το αυτοκίνητο έγινε στόχος αγνώστων που πέταξαν στο εσωτερικό μολότοφ και σύμφωνα με τις μαρτυρίες διέφυγαν με μηχανή. Η επίθεση έγινε στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας ενόσω ο εκδότης βρισκόταν σε κοντινή ταβέρνα.

Η ΕΡΤ για τον Δημοσθένη Κοκκινίδη Τιμώντας τη μνήμη του σπουδαίου ζωγράφου και αγαπημένου δάσκαλου Δημοσθένη Κοκκινίδη, που έφυγε από τη ζωή την περασμένη Τρίτη, η ΕΡΤ προβάλλει σήμερα Πέμπτη το πρωί στις 9.30 την εκπομπή «Η ιστορία των χρόνων μου: Δημοσθένης Κοκκινίδης». Το ντοκιμαντέρ σκιαγραφεί το πορτρέτο του Δημοσθένη Κοκκινίδη με αφορμή έκθεσή του στην γκαλερί "Μέρλιν", τον Μάρτιο -Απρίλιο του 1967, με έργα του για τον πόλεμο και τη βία του Βιετνάμ. Σκηνοθεσία - σενάριο - μοντάζ: Ηλίας Δημητρίου.

Η κωμική σειρά «Σ’ αγαπώ - Μ’ αγαπάς» με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου και τον Θοδωρή Αθερίδη επιστρέφει με δεύτερο κύκλο επεισοδίων, και πάλι στο κανάλι της Cosmote στο YouTube. Η πρεμιέρα της σειράς θα γίνει την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου με ένα επεισόδιο εμπνευσμένο από τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Σε συνέχεια του πρώτου κύκλου της σειράς, που αναβίωσε με επιτυχία πέρυσι -μέσα από 5 επεισόδια-, ο δεύτερος κύκλος αριθμεί 10 επεισόδια, εμπνευσμένα από την επιρροή της τεχνολογίας στην καθημερινή ζωή, με την υπογραφή της Δήμητρας Παπαδοπούλου. Οι φίλοι της σειράς μπορούν κάνοντας εγγραφή στο YouTube κανάλι της Cosmote και να παρακολουθούν τη σειρά κάθε Πέμπτη πρωί με ένα νέο επεισόδιο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL