Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
19 °C
16.3°C20.7°C
1 BF 59%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
15.5°C20.7°C
2 BF 67%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
14.0°C18.2°C
1 BF 59%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
16 °C
15.8°C17.2°C
2 BF 67%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
16.3°C16.3°C
0 BF 60%
Επιλογές TV εβδομάδας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Επιλογές TV εβδομάδας

"ΕΓΩ, Ο ΝΤΑΝΙΕΛ ΜΠΛΕΪΚ"

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΡΤ1 22.00

ΕΓΩ, Ο ΝΤΑΝΙΕΛ ΜΠΛΕΪΚ

Κοινωνικό δράμα συμπαραγωγής Αγγλίας - Γαλλίας - Βελγίου 2016, σε σενάριο Πολ Λάβερτι και σκηνοθεσία Κεν Λόουτς. Ο Βρετανός δημιουργός παραμένει στρατευμένος πολιτικά, συνεπής, αποτελεσματικά ευαισθητοποιημένος και οξυδερκής. Εδώ καταπιάνεται με τον παραλογισμό του «κοινωνικού κράτους» και με τον κοινωνικό αποκλεισμό των μεγαλύτερων σε ηλικία ανθρώπων λόγω του «ψηφιακού χάσματος».

Ο Ντάνιελ Μπλέικ είναι ένας 59άχρονος χήρος ξυλουργός από το Νιουκάστλ. Μετά από ένα καρδιακό επεισόδιο οι γιατροί του απαγορεύουν να επιστρέψει στη δουλειά. Για πρώτη φορά θα χρειαστεί τη βοήθεια της πολιτείας για να ζήσει. Η κοινωνική πρόνοια όμως δεν του αναγνωρίζει ανικανότητα για εργασία. Μέσα σ’ αυτό το γραφειοκρατικό μπέρδεμα ο Ντάνιελ κινδυνεύει να χάσει τα επιδόματά του, ενώ κάθε γραφειοκρατική πράξη πρέπει να γίνεται μέσω των ψηφιακών εφαρμογών των υπηρεσιών από το Ίντερνετ. Με τον ίδιο τρόπο πρέπει να ψάξει για δουλειά, όμως αγνοεί παντελώς τον χειρισμό του Διαδικτύου, καθώς ποτέ δεν του χρειάστηκε. Στην περιπέτει’α του διασταυρώνεται με μια ανύπαντρη μητέρα και τα δύο παιδιά της. Βρίσκοντας αναπάντεχη οικογενειακή θαλπωρή ο ένας στον άλλο, ενώνουν τις δυνάμεις τους και προσπαθούν να αντισταθούν στις δυσκολίες. Παίζουν: Ντέιβ Τζονς, Μπριάνα Σαν, Χέιλι Σκουάιρς.

ΚΥΡΙΑΚΗ ALPHA 23.50

MOLLY’S GAME

Αστυνομικό δράμα παραγωγής 2016, βασισμένο στην πραγματική εμπειρία της Μόλι Μπλουμ από την αυτοβιογραφία της. Η Μόλι Μπλουμ, πρώην σκιέρ ολυμπιακών προδιαγραφών μετακομίζει στο Λος Άντζελες και στήνει μια δική της εταιρεία για αγώνες πόκερ. Καθώς οι εκδηλώσεις της αρχίζουν να φιλοξενούνται σε σπίτια της υψηλής κοινωνίας, η Μόλι γίνεται εξπέρ στα μεγάλα στοιχήματα. Όταν όμως το FBI ανακαλύπτει μια «πυραμίδα» και τη ρωσική μαφία, η Μόλι θα βρεθεί με χειροπέδες. Ο μόνος που μπορεί να τη σώσει είναι ο δικηγόρος της. Παίζουν: Τζέσικα Τσάστεϊν, Ίντρις Έλμπα, Κέβιν Κόστνερ.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΡΤ3 22.30

99 HOMES

Δραματική ταινία παραγωγής 2015. Ο Ντένις Νας, ένας νέος πατέρας, μόνος και άνεργος, που πρέπει να φροντίσει τον γιο και τη μητέρα του, αναγκάζεται να δουλέψει για τον Ρικ Κάρβερ, τον άνθρωπο που του πήρε το σπίτι. Το θέμα είναι αν ο Νας έχει τα κότσια να «φορέσει» και να χωρέσει τον χαρακτήρα του σε μια επαγγελματική συμπεριφορά που επιβάλλει ψυχρό αίμα, άτεγκτη ασυνειδησία και παντελή έλλειψη συμβατικής ηθικής. Σκηνοθεσία: Ραμίν Μπαχράνι. Παίζουν: Άντριου Γκάρφιλντ, Μάικλ Σάνον, Λόρα Ντερν.

ΤΡΙΤΗ OPEN 23.00

Η ΤΙΜΩΡΟΣ

Περιπέτεια παραγωγής 2012, με τους Τζίνα Καράνο, Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, Μάικλ Φασμπέντερ, Αντόνιο Μπαντέρας, Τσάνινγκ Τέιτουμ, Μάικλ Ντάγκλας, Ματιέ Κασοβίτς, Μπιλ Πάξτον. Η Μάλορι Κέιν είναι μια μυστική κυβερνητική πράκτορας άριστα εκπαιδευμένη για τις πιο επικίνδυνες αποστολές. Όταν η ίδια της η υπηρεσία την παγιδεύει και την ενοχοποιεί, εκείνη τα βάζει με όλους και με όλα για να βρει την αλήθεια, να ξεσκεπάσει τον προδότη και να καθαρίσει το όνομά της.

ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΡΤ2 23.00

Ο ΚΟΝΦΟΡΜΙΣΤΑΣ

Βασισμένο στο μυθιστόρημα του Αλμπέρτο Μοράβια, το αριστούργημα του Μπερνάρντο Μπερτολούτσι είναι το πορτρέτο ενός άντρα που «συμμορφώνεται» με τις ιδεολογικές τάσεις της εποχής του. Στην Ιταλία της δεκαετίας του ’30 ο Μαρτσέλο περνά τη ζωή του προσπαθώντας να ευχαριστήσει τους άλλους στην αγωνία του να «ανήκει» κάπου. Όταν γράφεται στο φασιστικό κόμμα, συμφωνεί να δολοφονήσει έναν πολιτικό πρόσφυγα που είναι πρώην καθηγητής του στο Πανεπιστήμιο. Συμπαραγωγή Γαλλίας, Γερμανίας, Ιταλίας 1970. Παίζουν: Στεφανία Σαντρέλι, Ζαν Λουί Τρεντινιάν, Γκαστόν Μοσκέν.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ALPHA 21.50

ΖΩΟΥΠΟΛΗ

Κωμική περιπέτεια κινουμένων σχεδίων αμερικανικής παραγωγής 2016. Η λαγουδίνα Τζούντι Χοπς αρπάζει την ευκαιρία που της δίνεται και πηγαίνει να εργαστεί ως αστυνομικός στη μητροπολιτική Ζωούπολη. Καθώς, όμως, οι ικανότητές της αμφισβητούνται λόγω... μεγέθους και επαρχιακής καταγωγής, τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως τα είχε φανταστεί. Σύντομα, ωστόσο, μια περίεργη υπόθεση εξαφάνισης της δίνει την ευκαιρία να δείξει τι μπορεί να καταφέρει πραγματικά, παρ’ όλο που θα αναγκαστεί να δεχτεί τη βοήθεια του Νικ Γουάιλντ, μιας παμπόνηρης αλεπούς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL