Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Επικεφαλής η Σίσσυ Φραγκοπούλου στην Προοδευτική Συμμαχία του Δήμου Παύλου Μελά

Η Αναστασία (Σίσσυ) Φραγκοπούλου αναδείχθηκε επικεφαλής της Προοδευτικής Συμμαχίας την οποία δημιούργησαν και δημοσιοποίησαν την προηγούμενη εβδομάδα, 9 Δημοτικοί Σύμβουλοι (μεταξύ των οποίων 3 επικεφαλής παρατάξεων) στον Δήμο Παύλου Μελά.

Η ανάδειξη της έγινε από το σώμα των 9 Δημοτικών Συμβούλων και πλέον σηματοδοτεί την πορεία αυτής της πλατιάς, δημοκρατικής, ανοιχτής σύμπραξης προς τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του ερχόμενου Μαΐου.

Ποιά είναι η Σίσσυ Φραγκοπούλου

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πολίχνη όπου ζει μέχρι σήμερα. Σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός στην Πολυτεχνική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Μιλάει αγγλικά και γαλλικά. Ασχολείται ενεργά με την Τοπική Αυτοδιοίκηση από το 2007. Στις περασμένες εκλογές εξελέγη πρώτη σε σταυρούς προτίμησης Δημοτική Σύμβουλος Παύλου Μελά με το συνδυασμό «Κοινωνική Συναίνεση»

Διετέλεσε:
Στον πρώην Δήμο Πολίχνης:

· Δημοτική Σύμβουλος (2007-2010)
· Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων (2008-2010)
· Αντιδήμαρχος Πρασίνου και Περιβάλλοντος (2009-2010)
·Πρόεδρος της Πολεοδομικής Επιτροπής (2007-2010)

Στον Δήμο Παύλου Μελά:
· Δημοτική Σύμβουλος (2010 - σήμερα)
· Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου (2013 – 2014)
· Μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής (2010 – 2016)

Εργάζεται ως Πολιτικός Μηχανικός, ενώ παράλληλα τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται και στην οικογενειακή της επιχείρηση.

 

 

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Πανηγυρίζουν και αυτοσυγχαίρονται

Είναι πολύ ευχαριστημένοι με τον εαυτό τους εκεί στη Νέα Δημοκρατία. Θεωρούν προφανώς ότι, βάζοντας τους μπουκωΜΜΕνους της λίστας Πέτσα να ασχολούνται νυχθημερόν με τον Καλογρίτσα και να ανακαλύπτουν σχέδια εκτροπής και φίμωσης του Τύπου, διαχειρίζονται επιτυχώς τα προβλήματα της χώρας.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις