Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
19.2°C22.0°C
3 BF 47%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.7°C21.9°C
3 BF 41%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
18.8°C20.9°C
2 BF 56%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
17.7°C19.3°C
3 BF 63%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
22 °C
21.8°C21.8°C
2 BF 31%
"Πρωτοφανές και απαράδεκτο" περιστατικό ο ξυλοδαρμός του ανηλίκου (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

"Πρωτοφανές και απαράδεκτο" περιστατικό ο ξυλοδαρμός του ανηλίκου (Video)

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Παγκρήτιου συλλόγου διευθυντών ξενοδοχείων που υπογράφει ο πρόεδρος Δημήτρης Κουμπαράκης και ο γραμματέας Αλέξανδρος Σωμαράς:

«Ο Παγκρήτιος σύλλογος διευθυντών ξενοδοχείων, με αφορμή το πρόσφατο θλιβερό περιστατικό σε ξενοδοχείο του νομού Ηρακλείου, καταδικάζει οποιαδήποτε μορφή βίας στο χώρο των ξενοδοχείων.

Η άσκηση σωματικής ή ψυχολογικής βίας δεν έχει καμία θέση στην καθημερινή αρμονική συνεργασία που επιδιώκουν να έχουν όλοι οι διευθυντές ξενοδοχείων με το υπαλληλικό προσωπικό τους.

Περιστατικά σαν το συγκεκριμένο, είναι μεμονωμένα, πρωτοφανή και απαράδεκτα για τα ξενοδοχειακά δεδομένα.

Οι σχέσεις μεταξύ των εργαζομένων και της διεύθυνσης πρέπει να είναι άριστες, ώστε να επιτυγχάνεται πλήρως ο στόχος μας, που είναι η άψογη εξυπηρέτηση των πελατών μας και η εύρυθμη λειτουργεία των ξενοδοχείων.

Ο σύλλογος αναμένει το οριστικό πόρισμα από την διερεύνηση του θέματος από  τις αρχές και θα επανέλθει»

https://www.youtube.com/embed/tH268UHbpTk

Πρόεδρος Εργατικού Κέντρου:

Μιλάμε για νέα «Γαλακτοκομική». Ο Βαγγέλης μου είπε τι πέρασε. Είμαι σοκαρισμένος. Πάω στον εισαγγελέα

Σοκάρει η υπόθεση ξυλοδαρμού ανηλίκου σε ξενοδοχείο της Σταλίδας από πρώην συναδέλφους του, ο σοβαρός τραυματισμός του και οι απειλές που δέχεται η οικογένεια να μην μιλήσει, όπως καταγγέλλει σοκαρισμένος ο πρόεδρος του ΕΚΗ Στέλιος Βοργιάς  ενώ ήδη έχει συλληφθεί ένα άτομο, που θα οδηγηθει στον εισαγγελέα και αναζητούνται δύο ακόμη.

«Μιλάμε για νέα «Γαλακτοκομική» με θύμα και πάλι ένα νεαρό, συμπτωματικά με το όνομα Βαγγέλης» προσθέτει στον 98.4.
«Ενημέρωσα το γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης που ανέλαβε προσωπικά το θέμα, ενώ σήμερα ενημερώνω τον Εισαγγελέα επισημαίνει.

«Μιλάμε για ένα νεαρό, παιδί μονογονεϊκής οικογένειας, συνεσταλμένο που δούλευε για να ενισχύσει οικονομικά το σπίτι του. Αυτή την ώρα η μητέρα του παιδιού φοβάται να βγει από το νοσοκομείο εξαιτίας των απειλών. Θα περίμενα από την πρώτη στιγμή η Διεύθυνση του ξενοδοχείου να έχει τοποθετηθεί επί του θέματος».

Για ποιο λόγο ξυλοκόπησαν τον 17χρονο

Σε αποκαλυπτικές δηλώσεις του στην εφημερίδα «Νέα Κρήτη», ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου Στέλιος Βοργιάς μετέφερε όσα είπε στον ίδιο ο 17χρονος εργαζόμενος ενημερώνοντας παράλληλα πως τελικά ο όρχις του 17χρονου σώθηκε.
«Είμαι εξοργισμένος. Όπως μου ανέφερε ο 17χρονος, οι δύο από τους τρεις, δηλαδή ο διευθυντής Προσωπικού και ένας εργαζόμενος στον χώρο του ξενοδοχείου, έπιναν από το πρωί της ημέρας εκείνης μπίρες και προσπαθούσαν με άσχημο τρόπο να κάνουν τον ανήλικο να πιει κι αυτός μαζί τους. Όταν κάποια στιγμή ο 17χρονος συνέχισε να αρνείται να καταναλώσει αλκοόλ, άρχισαν να τον βρίζουν, με αποτέλεσμα μια κουβέντα που ειπώθηκε και από τη μεριά του 17χρονου να τους εξοργίσει. Κυνήγησαν το παιδί και τότε εμφανίστηκε ο αδελφός τού διευθυντή, ο οποίος δεν ήταν στην παρέα, το έπιασε, το οδήγησε σε ένα δωμάτιο, όπου μετέβησαν και οι άλλοι δύο και άρχισαν και οι τρεις μαζί να το χτυπούν».

Να σημειωθεί, τέλος, πως ο 17χρονος είχε ζητήσει μετά τη λήξη της σύμβασής του να μείνει για δυο-τρεις μέρες στο ξενοδοχείο για να ξεκουραστεί. Πρόκειται, σύμφωνα με τον κ. Βοργιά, για παιδί μονογονεϊκής οικογένειας, που αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Ο πρόεδρος του ΕΚΗ δηλώνει αποφασισμένος από σήμερα να προβεί σε όλες τις ενέργειες, προκειμένου να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι φερόμενοι ως δράστες.

Ποινικη δίωξη σε βαθμό κακουργήματος στον 35χρονο που φέρεται να ξυλοκόπησε ανήλικο

Προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα πήρε ο 35χρονος άνδρας, ο οποίος συνελήφθη χθες για τον άγριο ξυλοδαρμό ενός 17χρονου εργαζόμενου σε ξενοδοχείο της Σταλίδας Hρακλείου.

Ο 35χρονος οδηγήθηκε την Παρασκευή στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου και παρουσιάστηκε ενώπιον του Εισαγγελέα, ο οποίοος του άσκησε ποινική δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, σε βαθμό κακουργήματος.

Το ανήλικο αγόρι μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου σε πολύ κακή κατάσταση. Χρειάστηκε να δοθεί μάχη από τους γιατρούς για να μη χάσει τον έναν όρχι του. Μάλιστα, σαν δράστες του ξυλοδαρμού κατηγορούνται ο διευθυντής Προσωπικού με τον αδελφό του και ένας ακόμη εργαζόμενος!

Σύμφωνα με πληροφορίες της "Νέας Κρήτης" ο 17χρονος στην αρχή της επίθεσης άρχισε να φωνάζει και να ζητάει βοήθεια από εργαζόμενους και πελάτες του ξενοδοχείου, οι τρεις άνδρες τον έπιασαν και τον οδήγησαν σε ένα δωμάτιο, που αποτέλεσε στη συνέχεια και το κολαστήριό του...

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε η οικογένεια του 17χρονου, ο ίδιος τρομαγμένος, μετά την επίθεση και τον ξυλοδαρμό, μπήκε στο λεωφορείο του ΚΤΕΛ για να έρθει στο Ηράκλειο. Ήταν όμως σε πολύ κακή κατάσταση. Ο οδηγός τού λεωφορείου λειτούργησε όπως έπρεπε. Κάλεσε το ασθενοφόρο, που τον παρέλαβε από τον σταθμό του ΚΤΕΛ και τον μετέφερε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.

πηγή www.neakriti.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL