Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ο κόσμος χειροκροτεί τους εργαζόμενους των Νοσοκομείων που διαμαρτύρονται και ζητούν μονιμοποίηση (Video)

ICON

Μονιμοποίηση των εργαζομένων των Νοσοκομείων στο Νοσοκομείο Σωτηρία - 16.000 εργαζόμενοι στον αέρα - Κορυφαία στιγμή της σημερινής διαμαρτυρίας ήταν όταν προχώρησαν σε συμβολικό κλείσιμο της Μεσογείων ο κόσμος που περίμενε τους χειροκρότησε θερμά συμπαραστεκόμενος στον αγώνα τους.

Πανελλαδική Ημέρα Δράσης για το έκτακτο προσωπικό στη δημόσια Υγεία και Πρόνοια διοργανώνει σήμερα, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ).

Η ΠΟΕΔΗΝ εξήγγειλε στάση εργασίας από 07:00-10:00 και συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στα κατά τόπους νοσοκομεία, με αίτημα την μονιμοποίηση του του έκτακτου προσωπικού.

Οι άνθρωποι που «έδωσαν τη μάχη» που άκουσαν τα πολλά μπράβο τα χειροκροτήματα και τα "δε θα σας ξεχάσουμε", βρίσκονται τώρα μετέωροι.

16.000 συμβασιούχοι στον αέρα

«16000 συμβασιούχοι βρίσκονται στον αέρα.  Οι συμβασιούχοι εργάζονται πάνω από πέντε χρόνια, καλύπτοντας πάγιες και διαρκείς ανάγκες, αυτό το κράτος το αναγνωρίζει κι όμως αρνείται να τους μονιμοποιήσει. Χειροκροτήματα χορτάσαμε», τόνισε ο Μιχάλης Γιαννάκος Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ, μιλώντας στο Open.

Η ΠΟΕΔΗΝ και οι εργαζόμενοι των νοσοκομείων πραγματοποιούν συγκέντρωση στο προαύλιο του νοσοκομείου Σωτηρία ζητώντας την μονιμοποίηση του έκτακτου προσωπικού που λήγουν οι συμβάσεις τους.

Κορυφαία στιγμή της σημερινής διαμαρτυρίας ήταν όταν προχώρησαν σε συμβολικό κλείσιμο της Μεσογείων ο κόσμος που περίμενε τους χειρορκότησε θερμά συμπαραστεκόμενος στον αγώνα τους.

 
Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Η κοινωνία πρέπει να μείνει όρθια

Οι προειδοποιήσεις των ειδικών δεν επιτρέπουν κανέναν εφησυχασμό. "Θα έχουμε εκατόμβες θυμάτων", "αν συνεχίσουν να αυξάνονται τα κρούσματα με τέτοιους αλματώδεις ρυθμούς, θα αυξηθούν και οι διασωληνώσεις" επισημαίνουν εφιστώντας την προσοχή όλων, μα όλων μας, στις θερινές αποδράσεις.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο