Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Στη ΓΑΔΑ ο προστατευόμενος μάρτυρας «Μάξιμος Σαράφης»

Eurokinissi

Τη Δευτέρα στις 16:00 η εξέταση του προστατευόμενου μάρτυρα

Μετά τη διασφάλιση του καθεστώτος προστασίας από τον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Μπρακουμάτσου, ο προστατευόμενος μάρτυρας «Μάξιμος Σαράφης» εμφανίστηκε αυτοβούλως, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται το ΑΜΠΕ.

Ο «Μάξιμος Σαράφης» αφού επικοινώνησε δύο φορές χθες με το τμήμα Προστασίας Μαρτύρων της Ασφάλειας Αττικής και ανέφερε στον προϊστάμενο ότι δεν κρύβεται από απείθεια αλλά είναι διαθέσιμος να καταθέσει, εφόσον τηρηθεί ο νόμος που τον καθιστά προστατευόμενο μάρτυρα και με την προϋπόθεση να προστατευθούν τα προσωπικά του στοιχεία.

Το πρωί της προσεχούς Δευτέρας θα συνεδριάσει η ειδική κοινοβουλευτική επιτροπή προκαταρτικής εξέτασης και στη συνέχεια, στις 16:00, θα μεταβεί στη ΓΑΔΑ αντιπροσωπεία της επιτροπής, προκειμένου να εξετάσει τον προστατευόμενο μάρτυρα.

Πηγή: ΑΜΠΕ

 

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Στρατός και «ανοσία της αγέλης»

Στην τηλεόραση βγήκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ν. Παναγιωτόπουλος, για να απαντήσει στο χθεσινό ρεπορτάζ της «Αυγής» από το οποίο τεκμηριώνεται ότι στον στρατό υπάρχει σοβαρή έλλειψη μέσων προστασίας από την πανδημία του κορωνοϊού.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις