Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Μέλος Δ.Σ. του ΚΕΘΕΑ απαντά στις κατηγορίες του Β. Κικίλια

Η δομή δεν έχει καμία διάθεση να κουβαλάει το "στίγμα της διαφθοράς" και είναι το ΚΕΘΕΑ, που επιθυμεί να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση

Ο υπουργός ήθελε να αποδείξει ότι το ΚΕΘΕΑ είναι ένα κομμάτι της "διεφθαρμένης πραγματικότητας" της χώρας και "εκμεταλλεύτηκε" ένα πόρισμα που διατάχθηκε με εσωτερική διαδικασία του ΚΕΘΕΑ, και συντάχθηκε τον Ιούνιο του 2019, σημειώνει με νόημα ο εργαζόμενος και μέλος του ΔΣ εργαζομένων του ΚΕΘΕΑ Θεσσαλονίκης, Χρήστος Τζιούμπας.

Ο Χρήστος Τζιούμπας απαντώντας στο OPEN για το πόρισμα που επικαλείται ο κύριος Κικίλιας ανέφερε ότι όντως υπήρξε περιστατικό σε μια μονάδα στη Θεσσαλονίκη (από τις 110) το οποίο αντιμετωπίστηκε με τους εσωτερικούς ελέγχους που ενεργοποίησε το ΚΕΘΕΑ. Ωστόσο, ανέφερε ο ίδιος υπάρχει μία καθυστέρηση στη διαβίβαση του πορίσματος στη Δικαιοσύνη, αν και το ζήτημα δεν πρόλαβε να εισαχθεί ως θέμα συζήτησης σε συνεδρίαση του Δ.Σ.

Μάλιστα σημείωσε ότι η δομή δεν έχει καμία διάθεση να κουβαλάει το "στίγμα της διαφθοράς" και είναι το ΚΕΘΕΑ, που επιθυμεί να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση.

Τέλος ο εργαζόμενος ΚΕΘΕΑ Θεσσαλονίκης κατήγγειλε την πράξη νομοθετικού περιεχομένου που καταργεί το αυτοδιοίκητο του ΚΕΘΕΑ και που με "αυταρχικό" τρόπο προχώρησε στο διορισμό "κομματικής" διοίκηση του ΚΕΘΕΑ προκαλώντας "αναταραχή" εδώ κ ένα μήνα στη δομή.

Υπενθυμίζεται ότι με βάση το πόρισμα που συντάχθηκε τον Ιούνιο του 2019, στη συγκεκριμένη δομή δρούσε κύκλωμα που βάφτιζε χρήστες, τους ναρκέμπορους για να τύχουν ευνοϊκότερης μεταχείρισης.

Συντάκτης: avgi.gr

 

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια