Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Σύντομα

Από σήμερα η προπώληση για το Φεστιβάλ Αθηνών   Αρχίζει σήμερα στις 12 το μεσημέρι η προπώληση για τις παραστάσεις του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, για παραγωγές του Ηρωδείου, της Επιδαύρου, της...

Από σήμερα η προπώληση για το Φεστιβάλ Αθηνών

 

Αρχίζει σήμερα στις 12 το μεσημέρι η προπώληση για τις παραστάσεις του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, για παραγωγές του Ηρωδείου, της Επιδαύρου, της Πειραιώς 260 και άλλων χώρων. Η αγορά μπορεί να γίνει τηλεφωνικά στο 210 8938112 (Δευτέρα έως Κυριακή 9 π.μ. - 9 μ.μ. και μόνο σήμερα 12 μ. - 9 μ.μ.), ηλεκτρονικά στα greekfestival.gr και www.ticketmaster.gr και στα καταστήματα Public https://www.public.gr/templates/publicStorelocator.jsp. Το φεστιβάλ κάνει πρεμιέρα στις 30 Μαΐου στην Πειραιώς 260 με το “Γένεσις 6, 6-7” της Ισπανίδας Ανχέλικα Λίντελ, τις “Μεταμορφώσεις” του Οβίδιου από την ομάδα C. for Circus και το #Punk της χορογράφου Νόρα Τσιπομίρ. Σήμερα αρχίζει και η προπώληση για τη συναυλία της Λορίνα Μακ Κένιτ που θα πραγματοποιηθεί στο Ηρώδειο την Πέμπτη 27 Ιουνίου.

Και δεύτερη συναυλία του Θάνου Μικρούτσικου

Μετά την προγραμματισμένη συναυλία του Θάνου Μικρούτσικου το Σάββατο 11 Μαΐου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, προστίθεται ακόμη μία συναυλία την Τετάρτη 15 Μαΐου για την οποία ξεκίνησε ήδη η προπώληση. Πρόκειται για μια μουσική παράσταση για τρεις φωνές, τρία πιάνα και πνευστά που θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης, στις 8.30 μ.μ. Ερμηνεύουν οι Χρήστος Θηβαίος, Κώστας Θωμαΐδης και Ρίτα Αντωνοπούλου. Πιάνο παίζουν ο συνθέτης, ο Θοδωρής Οικονόμου και ο Μάξιμος Δράκος, ενώ στα πνευστά είναι ο Θύμιος Παπαδόπουλος.

Συνεχίζονται οι παραστάσεις στο ΚΘΒΕ

Τρεις παραγωγές του ΚΘΒΕ, ο «Υπηρέτης δύο αφεντάδων», οι «Πυρκαγιές» και «Ο μεγάλος περίπατος του Πέτρου» παρατείνουν τις παραστάσεις τους έως τις 5 Μαΐου και το «Έξω πάνω μέσα κάτω» έως το Σάββατο 4 Μαΐου.

Παράταση εκθέσεων

Οι εκθέσεις “Ο δάσκαλος Γιάννης Μόραλης” στο Μουσείο Μπενάκη της οδού Κουμπάρη και “Ένας μεγάλος αντιφατικός” του Δήμου Σκουλάκη στην Πειραιώς 138 παρατείνονται έως και την Κυριακή 12 Μαΐου.

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Πίσω από το παραπέτασμα της γελοιότητας

Είναι το λιγότερο αστεία και γραφικά τα κυβερνητικά στελέχη, όταν βγαίνουν στα κανάλια να εξηγήσουν ότι το πακέτο των 37 δισ. η Ελλάδα το κέρδισε με το σπαθί του Κυριάκου Μητσοτάκη, με τις εξαιρετικές διαπραγματευτικές του δυνατότητες και με τις λαμπρές επιδόσεις της ελληνικής οικονομίας.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις