Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Στην Ηρώ Μπέζου το βραβείο "Μελίνα Μερκούρη"

H  Ηρώ Μπέζου παρέλαβε την καρφίτσα της Μελίνας Μερκούρη, σήμα κατατεθέν του ομώνυμου βραβείου, από τα χέρια της περσινής νικήτριας Ιωάννας Κολλιοπούλου, την Τρίτη το βράδυ στο Ίδρυμα Μελίνα...

H  Ηρώ Μπέζου παρέλαβε την καρφίτσα της Μελίνας Μερκούρη, σήμα κατατεθέν του ομώνυμου βραβείου, από τα χέρια της περσινής νικήτριας Ιωάννας Κολλιοπούλου, την Τρίτη το βράδυ στο Ίδρυμα Μελίνα Μερκούρη. Κόρη του Γιάννη Μπέζου και της Ναταλίας Τσαλίκη, η νεαρή ηθοποιός βραβεύτηκε για την ερμηνεία της στην παράσταση «Το Φυντανάκι» του Παντελή Χορν σε σκηνοθεσία Ανέστη Αζά στην Πειραματική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου.

"Δεν έχω αποσαφηνίσει την έννοια της βράβευσης, ειδικά στη δική μας τέχνη, το θέατρο. Αλλά, αν κάτι έχει σημασία, είναι ότι η πλειοψηφία των μελών της κριτικής επιτροπής είναι ηθοποιοί και είναι πολύ κολακευτικό και συγκινητικό να σε τιμούν συνάδελφοι" είπε η Ηρώ Μπέζου παραλαμβάνοντας το βραβείο, που συνοδεύεται από το ποσό των 3.000 ευρώ. Θέλησε, όπως είπε, να το μοιραστεί "με δύο ανθρώπους που έχουμε συμπορευτεί μαζί όλα αυτά τα χρόνια, τον Χάρη Φραγκούλη και τον Γιάννη Παπαδόπουλο".

Η Ηρώ Μπέζου θα κρατήσει για ένα χρόνο την καρφίτσα της Μελίνας και θα την παραδώσει στην ομότεχνή της που θα διακριθεί την επόμενη χρονιά.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Θέλουν Μνημόνια για να εφαρμόσουν το πρόγραμμά τους

Τις ημέρες αυτές, και εν όψει της συνόδου που θα πάρει τις αποφάσεις για το ταμείο ανάκαμψης, η Ιταλία, η Ισπανία και η Πορτογαλία εκδηλώνουν από κοινού έντονη διπλωματική κινητικότητα προκειμένου να διασφαλίσουν ότι η ενίσχυση στις χώρες του Νότου δεν θα συνοδεύεται από Μνημόνια και οικονομική επιτήρηση.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις