Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Επίθεση στους πομπούς του Ιόνιον FM Ν. Ηλείας

Οργανωμένη «μαφιόζικη επίθεση» από αγνώστους καταγγέλλει ότι δέχθηκε ο ραδιοφωνικός σταθμός Ιόνιον FM του Νομού Ηλείας -πρώτος σε ακροαματικότητα ενημερωτικός ραδιοφωνικός σταθμός του νομού-, με...

Οργανωμένη «μαφιόζικη επίθεση» από αγνώστους καταγγέλλει ότι δέχθηκε ο ραδιοφωνικός σταθμός Ιόνιον FM του Νομού Ηλείας -πρώτος σε ακροαματικότητα ενημερωτικός ραδιοφωνικός σταθμός του νομού-, με αποτέλεσμα να βγουν εκτός λειτουργίας και οι τρεις αναμεταδότες του που καλύπτουν το σύνολο του νομού.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η ερευνητική δημοσιογραφία που ασκεί ο σταθμός εδώ και τριάντα χρόνια ενοχλεί πολλούς, ειδικότερα δε μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές του 2007. Έκτοτε έχει γίνει στόχος πολλών επιθέσεων με δολιοφθορές στα κέντρα εκπομπής του, ποτέ όμως σε τέτοια έκταση και με τέτοιο θράσος.

Προφανής στόχος, υποστηρίζουν οι υπεύθυνοι του σταθμού, είναι ο εκφοβισμός και η φίμωση της φωνής που αποκαλύπτει και κριτικάρει χωρίς να υπολογίζει τις συνέπειες από αυτούς που «ενοχλεί». Οι δημοσιογράφοι του υποστεί φυσική βία, έχουν απειληθεί, έχουν μηνυθεί (χωρίς ποτέ να καταδικαστούν), έχουν πέσει θύματα εκφοβισμού, αλλά δεν σταμάτησαν ποτέ το έργο τους. Ούτε τώρα θα το σταματήσουν, δηλώνουν οι επικεφαλής και υπογραμμίζουν: «Η ελεύθερη έκφραση είναι πυλώνας της Δημοκρατίας και η επίθεση σε μέσο ενημέρωσης θα πρέπει να ανησυχεί κάθε σκεπτόμενο πολίτη για τη σημειολογία της».

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Απόψε στο Σύνταγμα

Σήμερα η Αριστερά και ο δημοκρατικός κόσμος θα στείλουν ένα μεγάλο μήνυμα από την πλατεία Συντάγματος. Ένα μήνυμα συσπείρωσης και αγώνα για την Ελλάδα των πολλών. Για την Ελλάδα της δημοκρατίας, της...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο