Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
13.2°C18.7°C
0 BF 63%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
17 °C
13.7°C19.1°C
1 BF 71%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
12.0°C16.0°C
1 BF 77%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
13 °C
12.8°C17.2°C
3 BF 71%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
10 °C
9.9°C14.1°C
0 BF 100%
Η ατζέντα της ημέρας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Η ατζέντα της ημέρας

Η Οκτωβριανή Επανάσταση ως πηγή έμπνευσης

Στο πλαίσιο του 46ου Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο συζήτηση με θέμα «Οκτωβριανή Επανάσταση, 100 χρόνια: Διαρκής έμπνευση για συγγραφείς και κινηματογραφιστές» στην οποία θα συμμετέχουν ο συγγραφέας Παναγιώτης Μανιάτης, η καθηγήτρια του τμήματος ΜΜΕ του Πανεπιστημίου Αθηνών Μαρία Κομνηνού και η μουσικός (με σπουδές στη Μόσχα) και απόφοιτος του τμήματος ΜΜΕ του Παντείου Πανεπιστημίου Έλλη Παπαγρηγορίου και θα συντονίσει η δημοσιογράφος του ραδιοσταθμού 105, 5 Στο Κόκκινο Ευγενία Λουπάκη. Στις 8.30 μ.μ.

Ο «Ερωτόκριτος» σήμερα

Μετά από μιαν επιτυχημένη καλοκαιρινή συναυλιακή διαδρομή σε όλη την Ελλάδα το musical του Δημήτρη Μαραμή «Ερωτόκριτος» - σε δική του ποιητική προσαρμογή του εμβληματικού κρητικού κειμένου του Βιτσέντζου Κορνάρου - στην πλήρη θεατρική μορφή της παραγωγής της ΕΛΣ, όπως είχε παρουσιαστεί αρχικά στην Πειραματική Σκηνή της στο ΚΠΙΣΝ, στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού. Στις 9 μ.μ.

Αγγελάκας - Παυλίδης μαζί!

Ο Γιάννης Αγγελάκας και ο Παύλος Παυλίδης - αλλά σε χωριστές εμφανίσεις - στην Τεχνόπολη. Στις 9 μ.μ.

Ο Λόλεκ με μόνον έναν ακόμα μουσικό να τον συνοδεύει στην δεκάχορδη κιθάρα και το μπάσο σε μιαν ακουστική εμφάνιση στο «Ρότα». Στις 10 μ.μ.

The Vaudeville Project

Το μουσικοθεατρικό σχήμα The Vaudeville Project που, όπως δείχνει και το όνομα του, εμπνέεται από τη μεγάλη παράδοση του βοντβίλ και του καμπαρέ και προφανώς αγαπάει πολύ την jazz, στο Up Stage του «Γυάλινο Μουσικό Θέατρο». Στις 10.30 μ.μ.

«Βίρα Τις Άγκυρες»

Τραγούδια του Μουζάκη, Σουγιούλ, Γούναρη, Μυρογιάννη και Χατζηαποστόλου στο «Τσάι Στη Σαχάρα». Στις 10 μ.μ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL