Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
12.5°C18.1°C
1 BF 68%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
15 °C
11.6°C16.0°C
2 BF 53%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
15 °C
12.0°C14.9°C
2 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
12.8°C14.9°C
2 BF 85%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
12.3°C14.1°C
2 BF 54%
Η Ατζέντα της Ημέρας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Η Ατζέντα της Ημέρας

Σινεμά στο ΚΠΙΣΝ

Οι προβολές συνεχίζονται και τον Αύγουστο στο ΚΠΙΣΝ με την ταινία του Ζαν Λικ Γκοντάρ «Περιφρόνηση», μία από τις πιο ανατρεπτικές του μεγάλου Γάλλου σκηνοθέτη και με την Μπριζίτ Μπαρντό στον αναμφίβολα πιο «κόντρα» ρόλο της καριέρας της. Στο Ξέφωτο, με ελεύθερη είσοδο, στις 9 μ.μ.

Καραγκιόζης στο Φάληρο

Το δημοτικό θέατρο σκιών Παλαιού Φαλήρου του Τάσου Κώνστα παρουσιάζει παραστάσεις Καραγκιόζη στο Πάρκο Φλοίσβου. Στις 8.30 μ.μ.

Τέλεμαν στην Αίγινα

Η όπερα του Τζορτζ Φιλιπ Τέλεμαν «Πιμπινόνε» σε μορφή concertante, από τη σοπράνο Κατερίνα Κρασσά και τον μπάσο Μιχάλη Γεωργίου, σε μουσική διεύθυνση και συνοδεία στο πιάνο του Γιάννη Γιαννόπουλου και σκηνοθεσία Δάφνης Ρεμούνδου παρουσιάζεται στο πλαίσιο του 12ου Διεθνούς Μουσικού Φεστιβάλ Αίγινας. Στο προαύλιο του ναού του Σωτήρος. Στις 9 μ.μ.

Διεθνές Φεστιβάλ Καρδίτσας

Λήξη του 35ου Διεθνούς Φεστιβάλ Καρδίτσας με ρεσιτάλ άρπας της Ιταλίδας βιρτουόζου Albarosa Di Lieto. Στον προαύλιο χώρο του Mouzaki Palace Hotel, στις 9 μ.μ.

Φεστιβάλ Φιλίππων και Θάσου

Η κωμωδία του Αριστοφάνη «Λυσιστράτη», σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπέζου και με τον Πέτρο Φιλιππίδη στον ομώνυμο πρωταγωνιστικό ρόλο, στο αρχαίο θέατρο Φιλίππων. Στις 9 μ.μ.

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ του Δήμου Γαυρίου, του γραφικού χωριού της Άνδρου, ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και καλλιτεχνικός διευθυντής του θεάτρου «Πορεία» Δημήτρης Τάρλοου μαζί με τις ηθοποιούς Σμαράγδα Σμυρναίου και Ειρήνη Δράκου θα διαβάσουν αποσπάσματα από το μυθιστόρημα της Μαρίνας Καραγάτση (συζύγου του σπουδαίου συγγραφέα Μ. Καραγάτση) «Το ευχαριστημένο» και στη συνέχεια αποσπάσματα από το ομότιτλο και βασισμένο στο μυθιστόρημα θεατρικό έργο της Έριδος Κύργια, που θα παρουσιαστεί στο Θέατρο Πορεία στις 22 Φεβρουαρίου 2018, ενώ θα προηγηθεί ομιλία για το βιβλίο της δημοσιογράφου Πέπης Ραγκούση. Στο παλιό Δημοτικό Σχολείο Γαυρίου, στις 8 μ.μ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL