Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
11.2°C17.6°C
1 BF 70%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
14 °C
11.2°C15.5°C
2 BF 59%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
15 °C
11.0°C14.9°C
0 BF 69%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
11.8°C12.7°C
3 BF 81%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
11 °C
10.7°C11.3°C
0 BF 66%
Μετακόμιση υπηρεσίας μέσα στην πανδημία!
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Μετακόμιση υπηρεσίας μέσα στην πανδημία!

Προφανώς η υπουργός Πολιτισμού δεν έχει καταλάβει την κρισιμότητα των ημερών και τον κίνδυνο της επιδημίας του κορωνοϊού και χρειάζεται συστάσεις άνωθεν προκειμένου να μην προκαλεί την κοινή γνώμη.

Δεν εξηγείται με όρους κοινής λογικής το ότι μέσα στην κρίση της πανδημίας η ίδια αποφασίζει την άσκοπη και άκαιρη μετακόμιση της Διεύθυνσης Βυζαντινών και Μεταβυζαντινών Αρχαιοτήτων από το κτήριο της κεντρικής υπηρεσίας στην οδό Μπουμπουλίνας σε άλλο κτήριο επί της οδού Γ΄ Σεπτεμβρίου.

Πρόκειται για μια ενέργεια πέρα από κάθε λογική σε αυτή τη συγκυρία. Ενέργεια που, εκτός των άλλων, προϋποθέτει εργασίες συσκευασίας και μεταφοράς, συνεργεία μετακόμισης, μεταφορά δικτύων, απασχόληση εργαζομένων κ.λπ. την ώρα που η κυβέρνηση έχει επιβάλει επιτήρηση κυκλοφορίας και απαγόρευση άσκοπων μετακινήσεων.

Έπρεπε οι εργαζόμενοι του υπουργείου να κινητοποιηθούν και ο Ενιαίος Σύλλογος Υπαλλήλων του ΥΠΠΟΑ να καταγγείλει την απόφαση ζητώντας τη ματαίωση της μετακόμισης για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας για να καταλάβει η υπουργός το μέγεθος του ατοπήματος και να ανακαλέσει εν τέλει. Σε ποιον πλανήτη ζει η υπουργός;

Πόλυ ΚΡΗΜΝΙΩΤΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL