Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Απάντηση από το Περιστέρι...

Την τιμητική του θα έχει σήμερα το Περιστέρι καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία πραγματοποιεί ανοιχτή πολιτική εκδήλωση, στις 7.30 μ.μ. (ΚΥΒΕ Εθνάρχου Μακαρίου 1), με θέμα "Για την Ελλάδα των πολλών - Για την Ευρώπη των λαών". Θα μιλήσουν ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ., υπουργός Τουρισμού Θανάσης Θεοχαρόπουλος, ο Γιάννης Ραγκούσης, πρώην υπουργός, ο αν. υπουργός Εθνικής Άμυνας Παναγιώτης Ρήγας και ο Στέφανος Τζουμάκας, πρώην υπουργός. Αναμένεται πλήθος... ψυκτικών - και όχι μόνον...

...τον Ταύρο

Ο γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης συμμετέχει στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία στις 7.00 μ.μ. στον Ταύρο (πλατεία Παναγίτσας). "Ήρθε η ώρα των πολλών, έχουμε τη δύναμη" θα πουν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Στέργιος Καλπάκης, Γιονούς Μουχαμμαντί και Αντώνης Ρέλλας.

και όλη την Ελλάδα

- Ο Τομέας Οικονομίας και Ανάπτυξης / Τμήμα Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποιεί ανοιχτή πολιτική εκδήλωση σήμερα στις 6 μ.μ. στο ΕΒΕΑ (Ακαδημίας 7) με θέμα: «Τα μέτρα κοινωνικής στήριξης της επόμενης μέρας». Ομιλήτρια η Κατερίνα Παπανάτσιου, υφυπουργός Οικονομικών.

- Ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία πραγματοποιεί ανοιχτή πολιτική εκδήλωση σήμερα στις 7.00 μ.μ., στην Ηλιούπολη (Θέατρο Δημαρχιακού Μεγάρου Ηλιούπολης), με θέμα: "Για την Ελλάδα των πολλών Για την Ευρώπη των λαών". Ομιλητές: Ελευθερία Αγγελή, Κωνσταντίνα Κούνεβα, Δημήτρης Παπαδημούλης, Μιχάλης Σπουρδαλάκης, Ραλλία Χρηστίδου.

- Ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία πραγματοποιεί ανοιχτή πολιτική εκδήλωση σήμερα στις 7.30 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Σερρών με θέμα: "Για την Ελλάδα των πολλών Για την Ευρώπη των λαών". Ομιλητές: Πέτρος Κόκκαλης, Βλάσης Τσιόγκας. Συμμετέχει ο Χρήστος Γιαννούλης, επικεφαλής του Περιφερειακού ψηφοδελτίου «Κοιτάμε Μπροστά».

- Ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία πραγματοποιεί ανοιχτή πολιτική εκδήλωση σήμερα στις 8.00 μ.μ. στην Καλαμάτα (Ξενοδοχείο Φαραί Παλλάς) με θέμα: "Για την Ελλάδα των πολλών - Για την Ευρώπη των λαών". Ομιλητές οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές: Κώστας ΑρβανίτηςΙωάννα Κοντούλη, Στέλλα Μπελιά, Αλέξανδρος Νικολαΐδης, Γιώργος Πετρόπουλος.

- Ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία πραγματοποιεί ανοιχτή πολιτική εκδήλωση σήμερα στις 7 μ.μ. στην Αγία Βαρβάρα (Α' ΚΑΠΗ, Καλατζάκου 7) με θέμα: "Ήρθε η ώρα των πολλών, έχουμε τη δύναμη". Ομιλητές οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές: Βλάσης Αγτζίδης, Σπύρος Δανέλλης, Μαρία Τζαμπάζη.

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Όλοι στην απεργία

Η εργασιακή αξιοπρέπεια και οι αποδοχές χιλιάδων εργαζομένων απειλούνται από μια κυβέρνηση που θεωρεί ότι προϋποθέσεις για την ανάπτυξη είναι ο εργασιακός μεσαίωνας, η εργοδοτική αυθαιρεσία και η συμπίεση των μισθών.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο