Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Β. Κικίλιας: Αν κάποιος πολιτικός έλεγε ότι δεν ισχύει η Συμφωνία θα τορπίλιζε όλα τα εθνικά μας θέματα (Video)

Η Ν.Δ. φαίνεται να επέστρεψε προσώρας στην λογική και την πραγματικότητα. Μετά την δήλωση την Ντόρας Μπακογιάννη ότι βεβαίως και θα αποκαλεί την πΓΔΜ "Βόρεια Μακεδονία" αδειάζοντας τον Άδωνι Γεωργιάδη σειρά πήρε ο Βασίλης Κικίλιας στην ΕΡΤ1

ο οποίος υποστήριξε ότι "αν κάποιος πολιτικός έμπαινε στην διαδικασία να πει ότι η Συνθήκη αν και υπεγράφη δεν ισχύει θα τορπίλιζε όλα τα εθνικά μας θέματα και θα τίναζε στον αέρα την εξωτερική μας πολιτική" διευκρινίζοντας ότι έτσι θα έδινε το δικαίωμα στον κ. Ερντογάν να μην σέβεται τις διεθνείς συνθήκες όπως για παράδειγμα τη Συνθήκη της Λωζάνης.

Πρόσθεσε επίσης: "έχουμε δικαίωμα να βελτιώσουμε την Συμφωνία, αλλά εθνικά ανεύθυνοι να έχει υπογραφεί από το ελληνικό κράτος μια Συφμωνία και εμείς να πούμε ότι δεν ισχύει και να τινάξουμε στον αέρα την εξωτερική μας πολιτική, αυτό δεν πρόκειται να το κάνουμε".

Συντάκτης: avgi.gr

 

Διαβάστε επίσης:

Ντ. Μπακογιάννη: Βεβαίως θα την αποκαλώ Βόρεια Μακεδονία

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Τώρα αρχίζει η πολιτική

Δυστυχώς, ο Κ. Μητσοτάκης δεν βρήκε ούτε στη δευτερολογία του χρόνο να απαντήσει σε ερωτήματα που του τέθηκαν. Έτσι, δεν είπε κουβέντα για το αφορολόγητο - παρ’ όλο που προεκλογικά είχε καταθέσει τροπολογία για τη διατήρησή του.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο