Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
13.6°C17.0°C
3 BF 70%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
14.6°C18.4°C
1 BF 69%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
17 °C
17.0°C17.1°C
2 BF 71%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
17.2°C18.8°C
6 BF 55%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
13 °C
12.4°C12.9°C
0 BF 100%
Χαίρεται ο ΣΚΑΙ που τα fake news κάνουν το γύρο του κόσμου (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Χαίρεται ο ΣΚΑΙ που τα fake news κάνουν το γύρο του κόσμου (Video)

https://www.youtube.com/embed/zz314loMe2I

"Εντυπωσιακό το πρωτοσέλιδο της Hurriet" πανηγύρισε ο δημοσιογράφος στο ΣΚΑΙ και πρόσθεσε ότι "τις πληροφορίες που δημοσίευσε ο ελληνικός τύπος τις δημοσιεύει και η Hurriet" χωρίς να προσθέσει ότι αυτές οι πληροφορίες διαψεύστηκαν από το Πατριαρχείο.

Ο ΣΚΑΙ μάλιστα επιτέθηκε και στην ΑΥΓΗ για την αποκάλυψη της αλήθειας και με ειρωνικό σχόλιο προέταξε την εγκυρότητα της τουρκικής εφημερίδας!

Επιλέγουν τα fake news πλήττοντας σοβαρά την ενημέρωση και φυσικά για άλλη μια φορά την αξιοπιστία τους.

Κατηγορηματική ήταν η διάψευση του Πατριαρχείου για τα δήθεν αποσπάσματα του Οικουμενικού Πατριάρχου με τον υπουργό Παιδείας

«Πληροφορίες και δήθεν αποσπάσματα της διαλογικής συζητήσεως του Οικουμενικού Πατριάρχου Βαρθολομαίου με τον υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κωνσταντίνο Γαβρόγλου, που είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα» τονίζει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου του Οικουμενικού Πατριαρχείου, Νίκος Παπαχρήστου.

Την κατηγορηματική αυτή δήλωση έκανε ο εκπρόσωπος του Οικουμενικού Πατριαρχείου κληθείς να σχολιάσει δημοσίευμα των «Νέων», σύμφωνα με τα οποία ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος φέρεται να είπε στον υπουργό Παιδείας κ. Γαβρόγλου, κατά την πρόσφατη συνάντησή τους στο Φανάρι, ότι «δεν γίνεται να με σέβεται ο Ερντογάν και να με απαξιώνει ο Τσίπρας».

Κατ. Μπρ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL