Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Βιβλία που προωθούν την Ισότητα των φύλων στα Δημόσια σχολεία (Video)

Η πρόεδρος του Δ.Σ. του Κέντρου Ερευνών για Θέματα Ισότητας, Ειρήνη Αγαθοπούλου παρουσίασε στην ΕΡΤ τα βιβλία που προωθούν την ισότητα των φύλων και από πέρσι υπάρχουν από πέρσι σε όλες τις δημόσιες βιβλιοθήκες όλων των δημόσιων σχολείων και επανεκδόθηκαν φέτος για να καλύψουν όλη την εκπαιδευτική κοινότητα.

Το ένα αφορά απλουστευμένη έκδοση για εφήβους της Σύμβασης του ΟΗΕ για την Εξάλειψη όλων των μορφών διακρίσεων και το δεύτερο είναι ένα παιδικό παραμύθι που απευθύνεται σε μικρά παιδιά και μιλά για την ελεύθερη επιλογή επαγγέλματος ανεξαρτήτου φύλου καθώς και για τα δικαιώματα της γνώσης, της ελευθερίας και της ισότητας που αφορούν εξίσου όλους.

Με την ευκαιρία αυτή αναφέρθηκε σε θέματα Ισότητας. Τα βήματα προς τα μπρος που έχουν γίνει αλλά και την διεκδίκηση της περισσότερης ισότητας με δεδομένο τους πολλαπλούς ρόλους που πρέπει να αντιπεξέρθουν οι γυναίκες.

Συντάκτης: avgi.gr

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ν.Δ. όπως VMRO

Δυο μύθοι διακινούνται από τους επαγγελματίες πατριώτες και στην πλευρά του Αξιού και στην πλευρά του Βαρδάρη. Ο μύθος της προδοσίας κι ο μύθος της ταπείνωσης. Λένε οι εθνικιστές του VMRO στη...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο