Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
13.9°C17.0°C
3 BF 68%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
14.9°C19.3°C
2 BF 70%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
17 °C
16.5°C17.1°C
2 BF 74%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
17.2°C18.8°C
4 BF 53%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
13.4°C13.5°C
1 BF 69%
«Ανάπτυξη» τάζει ο Γεωργιάδης, με συντάξεις και μισθούς πείνας για το καλό της πατρίδας... (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

«Ανάπτυξη» τάζει ο Γεωργιάδης, με συντάξεις και μισθούς πείνας για το καλό της πατρίδας... (Video)

Λίγο αργότερα καταλάβαμε…

«Θέλουμε να εφαρμόσουμε ασφαλιστικό κατά τον τρόπο που το έχει ο Καναδάς, η Αυστραλία, η Γερμανία. Μεγάλες αναπτυγμένες χώρες που έδωσαν χώρο στον ιδιωτικό τομέα να αναπτυχθεί η οικονομία». Ασφαλιστικό που θα δίνει περισσότερο χώρο στον ιδιωτικό τομέα όλοι κατανοούμε τι σημαίνει… συντάξεις πείνας. Ασφαλιστικό Πινοσέτ μόνο που δεν το λέμε ανοιχτά μετά την ανυπέρβλητη «γκάφα» του κ. Καραγκούνη.

Ο κ. Γεωργιάδης προχώρησε και περαιτέρω δίνοντας και άλλες λεπτομέρειες για το μοντέλο της ανάπτυξης που τάζει η Ν.Δ. και το τι σημαίνει αυτό για τα λαϊκά στρώματα. 

«Τα συνδικάτα στην Γερμανία το 2010 μείωσαν τους μισθούς τους, αύξησαν τις ώρες εργασίας, δεν κάναν απεργίες με στόχο να γίνει η Γερμανία πρώτη χώρα» σημείωσε σε άλλο σημείο της πρωινής του παρέμβασης στο ΣΚΑΙ.

Πόσο πιο ξεκάθαρα να το πει ο άνθρωπος; Και παρά του ότι ο κ. Χατζηνικόλας τον διόρθωσε υπενθυμίζοντας ότι τα συνδικάτα στη Γερμανία δεν μείωσαν τους μισθούς τους, απλά δεν πήραν αύξηση όσο θα ήθελαν… καμία σημασία δεν έχουν αυτές οι λεπτομέρειες άλλωστε η σχέση του με την αλήθεια είναι αυστηρώς ιδεολογικά προσανατολισμένη.

Μιλώντας οικονομικά… ο κ. Γεωργιάδης είναι με την πιστοληπτική γραμμή του κ. Στουρνάρα… Το 4ο μνημόνιο δηλαδή που πρόσμεναν στη Ν.Δ. να έρθει.

Τις τράπεζες τουλάχιστον της άφησε έξω από την προπαγάνδα ξεκαθαρίζοντας ότι «οι τράπεζες δεν κινδυνεύουν διότι έχουν απόλυτη κεφαλαιακή επάρκεια»… Κάτι είναι και αυτό

Κατ. Μπρ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL