Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Τρέμει η Ντόρα και ξεσπά με συκοφαντίες κατά του Ν. Κοτζιά (Video)

Tο ενδεχόμενο να βγουν στο φως 30 έγγραφα από τις συνομιλίες και τις διαπραγματεύσεις με την ΠΓΔΜ επί κυβερνήσεων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ τρέμει η Ντόρα Μπακογιάννη και επιτίθεται κατά του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ν. Κοτζιάς έχει καταθέσει αίτημα για αποχαρακτηρισμό απόρρητων εγγράφων, που περιλαμβάνουν λεπτομέρειες για αυτές τις διαπραγματεύσεις. Το αίτημα έχει εγκριθεί για περίπου 30 τέτοια έγγραφα, η  δημοσιοποίηση των οποίων θα ρίξει φως στην τακτική των κυβερνήσεων εκθέτοντας τους πολιτικούς που συμμετείχαν στις τότε διαπραγματεύσεις.

Περνώντας στην αντεπίθεση η κ. Μπακογιάννη στη Βουλή επιτέθηκε κατά του υπΕξ αναπαράγοντας τις συκοφαντίες του περιοδικού Athens Review of Books, που συνοδεύτηκαν με καταδίκη του υπεύθυνου ο οποίος καταδικάστηκε αμετάκλητα. Υπενθυμίζεται ότι σε άρθρο του περιοδικού ο Νίκος Κοτζιάς χαρακτηριζόταν «σταλινικός γκαουλάιτερ», ενώ του αποδιδόταν ψευδώς πως είχε σπουδάσει στην Ανατολική Γερμανία και πως «συνεργάστηκε με κάποιον αμείλικτο κομμουνιστή Γερμανό "φιλόσοφο", συνεργάτη της Μυστικής Αστυνομίας "Στάζι"».

Συντάκτης: avgi.gr

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

ΑΜΚΑ μόνο για Έλληνες

Δεν είχαν πει φυσικά πριν τις εκλογές ότι θα καταργήσουν τον ΑΜΚΑ για τους μετανάστες και τους αιτούντες άσυλο. Πρώτον, για να μην αποξενωθούν από μια ομάδα φιλελεύθερων ψηφοφόρων.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο