Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
13.7°C16.5°C
3 BF 73%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
12.3°C18.6°C
1 BF 66%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
13.8°C16.6°C
1 BF 74%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ασθενείς βροχοπτώσεις
15 °C
13.8°C15.8°C
4 BF 86%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
11 °C
10.9°C12.9°C
0 BF 100%
Ο «Ρουβίκωνας» στάχτη στα μάτια της επικαιρότητας (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ο «Ρουβίκωνας» στάχτη στα μάτια της επικαιρότητας (Video)

Ο ΣΚΑΙ ανακοίνωσε την είδηση ως «το θέμα της ημέρας»! καλύπτοντας το Μακεδονικό και την «άβολη στάση» των κομμάτων της αντιπολίτευσης εν αναμονή του τηλεφωνήματος του κ. Ζάεφ στον κ. Τσίπρα, αλλά και το πολυνομοσχέδιο.https://www.youtube.com/embed/wYMvwG-BI0g

Στον ΑΝΤ1 χαρακτηρίστηκε «καταδρομική η επίθεση» από την πρωινή εκπομπή του σταθμού αφιερώνοντας το μεγαλύτερο μέρος της εκπομπής του στην ανάλυση της καθώς και τα αποκλειστικά πλάνα από το υπουργείο που δεν έδειχναν απολύτως τίποτα…

Ο λόγος δόθηκε και στα δύο κανάλια ΑΝΤ1 και ΣΚΑΙ, πρώτα στην αξιωματική αντιπολίτευση λες και δεν έχει καμία σημασία η άποψη της κυβέρνησης στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Η κ. Ασημακοπούλου καλεσμένη στο ΣΚΑΙ –πέραν κάθε λογικής- ξεσπάθωσε υποστηρίζοντας ότι ο βία υποθάλπεται, προστατεύεται, αιτιολογείται και επιβραβεύεται από το ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση ενώ ο «σοβαρός» ακροδεξιός κ. Βορίδης πρότεινε την ποινικοποίηση ακόμα και των πλημμελημάτων όπως για παράδειγμα τη ρίψη προκηρύξεων από «συμμορίες».

ΕΛ.ΑΣ.: Άμεσα αποκλείστηκαν 20 άτομα και προσήχθησαν στην Ασφάλεια Αττικής

Άμεσα αποκλείστηκαν από τη φρουρά 20 άτομα που επιχείρησαν να εισέλθουν το πρωί στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτης αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ.

«Σήμερα το πρωί, ομάδα 20 ατόμων επιχείρησε να εισέλθει στους χώρους του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, μέσω της κεντρικής εισόδου, επί της οδού Π. Κανελλοπούλου. Τα άτομα αποκλείστηκαν αμέσως από τη φρουρά στην εξωτερική περίμετρο των εγκαταστάσεων, επί της οδού Π. Κανελλοπούλου, όπου έριξαν έντυπο υλικό "τρικάκια". Άπαντες προσήχθησαν στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής».

Κατ. Μπρ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL