Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Γ. Ραγκούσης: Προδοσία της δημοκρατικής παράταξης θα ήταν νέα κυβερνητική συνεργασία με τη Ν.Δ. (Video)

Για προδοσία της δημοκρατικής παράταξης μίλησε σε εκδήλωση που έγινε χθες με πρωτοβουλία του ο Γιάννης Ραγκούσης, αν υπάρξει κυβερνητική συνεργασία με τη Ν.Δ. σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ.

Το ΚΙΝ.ΑΛΛ πρέπει να ξεκαθαρίσει ότι είναι αυτόνομο αλλά εντός της δημοκρατικής παράταξης και στρατηγικός του αντίπαλος είναι η Ν.Δ. και ότι αποκλείει κάθε ενδεχόμενο σχηματισμού κυβέρνησης με τη Ν.Δ.

«Δυνάμεις της παρασιτικής διαπλοκής προσπαθούν να κρατήσουν αιχμάλωτο το χώρο και λειτουργούν ως δεσμοφύλακας προκειμένου το ΚΙΝ.ΑΛΛ. να γίνει και πάλι δεκανίκι της Ν.Δ.» είπε ο κ. Ραγκούσης.

«Αν ο Πρωθυπουργός και ο κυβερνητικός ΣΥΡΙΖΑ αντέξουν και δεν δραπετεύσουν από τις ιστορικές τους ευθύνες και αν αναλάβουν επίσημες πρωτοβουλίες για διάλογο με προοδευτικές δυνάμεις που δεν συμπεριλαμβάνουν τους ΑΝ.ΕΛΛ και τη Ν.Δ. τότε η δική μου εκτίμηση είναι ότι ως Κίνημα Αλλαγής θα πρέπει να ανταποκριθούμε θετικά» υπογράμμισε.

Κατ. Μπρ.

 

Εκλογολογίας το ανάγνωσμα… στα κανάλια (Video)

 

 

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Νέος αγώνας

Αν τη Δευτέρα - Τρίτη στο Μαξίμου ήταν ο Σαμαράς, θα μας έλεγαν ό,τι ψελλίζουν κάτι χρόνια τώρα πως θα συνέβαινε αν οι πολίτες δεν έκαναν το λάθος (έτσι το λένε, ανερυθρίαστα) να ψηφίσει Αριστερά:...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο