Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
18.4°C22.8°C
4 BF 54%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
22.5°C24.8°C
4 BF 37%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
23.8°C24.8°C
2 BF 36%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ασθενείς βροχοπτώσεις
20 °C
17.2°C19.8°C
5 BF 60%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
21.8°C22.9°C
3 BF 31%
Επειδή ο κ. Κυρανάκης δεν θυμάται τι είπε και ο ΣΚΑΙ δεν βρίσκει το βίντεο, ας τους βοηθήσουμε (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Επειδή ο κ. Κυρανάκης δεν θυμάται τι είπε και ο ΣΚΑΙ δεν βρίσκει το βίντεο, ας τους βοηθήσουμε (Video)

σε πλήρη αντίθεση με παλιότερες δηλώσεις του Κ. Μητσοτάκη στη Βουλή για το "Μακεδονικό" που είχε βρει αμέσως  το βίντεο παίρνοντας, τότε, τα εύσημα για την ετοιμότητά του το κανάλι, από τη Μ. Σπυράκη.

Δυστυχώς μετά από τις δηλώσεις δώρο στην τουρκική προκλητικότητα, όχι μόνο δεν ανασκευάζει, σήμερα  αλλά επιμένει ότι δεν τις είπε. Ο κ. Κυρανάκης στην εκπομπή της ΕΡΤ είχε πει "να μην παίζει παιχνίδια  η χώρα μας στο Αιγαίο", ενώ μίλησε για «συγκεκριμένη προκλητικότητα» της κυβέρνησης.

O κ. Ζαχαριάδης τον ρωτούσε στην εκπομπή της ΕΡΤ επίμονα τι εννοεί μιλώντας για προκλητικότητα της χώρας μας στο Αιγαίο "Ποιο παιχνίδι παίζει η Ελλάδα στο Αιγαίο;" και αν φταίει η κυβέρνηση για την προκλητικότητα της Τουρκίας.

Ο κ. Κυρανάκης δεν απαντούσε «δεν μπαίνουμε σε μικροπολιτική» ενώ την ίδια ώρα πρόσθετε "ευθύνη έχει η κάθε κυβέρνηση και σήμερα κυβερνά ο ΣΥΡΙΖΑ".

«Αν δεν είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε συγκεκριμένες προκλήσεις από την άλλη πλευρά μην παίζεται παιχνίδια στο Αιγαίο» είπε ο κ. Κυρανάκης.

Δηλαδή η Ν.Δ. θεωρεί ότι υπάρχουν γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο επιμένοντας να καλύπτει τέτοιου είδους δηλώσεις και αιτιολογεί την τουρκική παραβατικότητα μιλώντας για προκλητικότητα της Ελλάδας στο Αιγαίο; Ο εμβολισμός του ελληνικού πλοίου του λιμενικού, από την τουρκική ακταιωρό, σε ποια προκλητική κίνηση της χώρας μας θεωρεί η Ν.Δ. ότι οφείλεται;

Κατ. Μπρ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL