Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
14.2°C18.1°C
1 BF 67%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
15 °C
11.6°C16.2°C
1 BF 53%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
13.7°C16.0°C
2 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.6°C14.9°C
2 BF 74%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
13.4°C13.5°C
1 BF 64%
ΕχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΕχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Στις 14 και 15 Μαρτίου το συνέδριο της ΠΟΣΠΕΡΤ. Πρόκειται για το 30ό τακτικό - εκλογικό - απολογιστικό συνέδριο, που θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο της Περιφέρειας Αττικής (Μεσογείων 156).

Δύο μισθοί στους εργαζόμενους του Mega καταβλήθηκαν χθες. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για χρήματα που καταβλήθηκαν από την πλευρά του μετόχου Βαρδινογιάννη ως τμήμα της «μερικής εξόφλησης» της μισθοδοσίας που είχε προαναγγείλει ότι θα καταβάλει ο όμιλος στους εργαζόμενους και μέχρι το ποσό των 750.000 ευρώ. Ο όμιλος καλούσε τους άλλους μετόχους, παλαιούς και νέους, να πράξουν το ίδιο.

Η Ίριδα σε πλειστηριασμό Σε πλειστηριασμό βγαίνει στις 30 Μαΐου η εκτυπωτική μονάδα Ίρις, παλιότερα ιδιοκτησίας Ψυχάρη / Μπόμπολα, σήμερα το 50% στο πακέτο του ΔΟΛ (περιήλθε στα χέρια Μαρινάκη). Πρόκειται για πλειστηριασμό έκτασης 62 στρεμμάτων στο Κορωπί, καθώς και του ακινήτου και του μηχανολογικού εξοπλισμού. Επισπεύδων είναι η Τράπεζα Πειραιώς, για χρέη ύψους 2 εκατ. ευρώ, ποσό το οποίο αποτελεί μέρος υψηλότερης απαίτησης.

Εκτός Real FM ο Νίκος Στραβελάκης. Η συνεργασία του δημοσιογράφου που είχε τη διεύθυνση ειδήσεων και παρουσίαζε το κεντρικό μαγκαζίνο του ραδιοφώνου λύθηκε, με απόφαση του Ν. Χατζηνικολάου, μετά από τρία χρόνια. Πληροφορίες κάνουν λόγο για συνεχείς τριβές και καυγάδες με στελέχη του σταθμού.

NOVA: Κεντρική διαχείριση τέλος Έξι ΠΑΕ έχουν ήδη υπογράψει διμερή δεσμευτική σύμβαση με τη Forthnet/NOVA ενώ άλλες δύο βρίσκονται στην τελική φάση των υπογραφών. Γι' αυτό και από τη NOVA σπεύδουν να χαρακτηρίσουν “όνειρα θερινής νυκτός τα περί αναβίωσης κεντρικής διαχείρισης” για τα δικαιώματα του ποδοσφαίρου με τη Super League που είδαν το φως της δημοσιότητας. Λίγες εβδομάδες πριν, η Super League είχε απορρίψει την πρόταση της Nova για 30 εκατ. ευρώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL