Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ακραία σεξιστική επίθεση κατά της Ράνιας Σβίγκου από στέλεχος της ΔΑΠ Μηχανικών

Το σεξιστικό και ρατσιστικό σχόλιο με παράλληλη προτροπή σε βία από στέλεχος της ΔΑΠ με στόχο την εκπρόσωπο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου δημοσιέυτηκε στα σόσιαλ μίντια.

Ο Βαγγέλης Γυφτοδήμος προέτρεψε τον κ. Κυρανάκη  (συνομιλητή της κ. Σβίγκου σε πρωινό πάνελ) «να σκάσει ένα χαστούκι στην πατσαβούρα δίπλα του να φύγει πίσω από τον Οικονόμου». (στο ΣΚΑΙ)

Η επίδειξη «τσαμπουκά» εναντίον γυναικών και οι επιθέσεις των στελεχών της δεν φανερώνουν τίποτα άλλο από την ακραία αντιδημοκρατική παράδοση που αναδεικνύεται στην επιφάνεια κάθε φορά που η Ν.Δ. «στριμώχνεται» πολιτικά. Τα ακροδεξιά αήθη δύσκολα κρύβονται στο κόμμα της νεοφιλελεύθερης παράταξης.

Το γεγονός κατήγγειλε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο fb η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζοντας ότι:

«Τα παρακάτω τα γράφει δημόσια άνθρωπος που διεκδικεί την ψήφο των πολιτών και των συναδέλφων του. Αφορμή η εμφάνιση μου σε τηλεοπτικό σταθμό.

Ο ίδιος δηλώνει «μέλος της παράταξης ΔΑΠ Μηχανικών του ΤΕΕ», «μέλος της μόνιμης επιτροπής δημοσίων έργων και μελετών του ΤΕΕ» και «υποψήφιος με τον συνδυασμό Νέα Πορεία στο δήμο Χολαργού-Παπάγου». Καμία έκπληξη, γιατί γράφονται και λέγονται κατά κόρον τα ίδια και χειρότερα ενάντια σε γυναίκες που, φυσικά, δεν ανήκουν μόνο στον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι εξίσου αποκρουστικά κάθε φορά.»

Η Ν.Δ. θα καταδικάσει (τουλάχιστον), την απαράδεκτη αυτή συμπεριφορά του στελέχους της ΔΑΠ, ή ο πολιτικός πολιτισμός, ο σεβασμός στη γυναικεία αξιοπρέπεια και ο δημοκρατικός διάλογος είναι κάτι που απλά έχει ξεχάσει;

Κατ. Μπρ.

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Η διπλή σημασία των ευρωεκλογών

Στο ερώτημα αν οι ευρωεκλογές έχουν ευρωπαϊκό ή εσωτερικό πολιτικό χαρακτήρα δεν υπάρχει καθαρή απάντηση. Όλες οι εκλογές έχουν εσωτερικό πολιτικό χαρακτήρα, πόσο μάλλον οι ευρωεκλογές, που διεξάγονται με απλή αναλογική σε ενιαία πανελλαδική περιφέρεια.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο