Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

LEFT MEDIA: Ορισμένοι παίζουν ανεύθυνα με το μέλλον του ρ/δ Στο Κόκκινο

Σε ανακοίνωση του το Δ.Σ. της «Left Media» αναφέρει ότι οι εργαζόμενοι, παρά τη χθεσινή συμφωνία που επήλθε επί της δικής τους πρότασης, σήμερα, Τετάρτη, «μετά τη γενική τους συνέλευση, υπαναχωρούν από την πρόταση που οι ίδιοι κατέθεσαν και έγινε αποδεκτή από τη διοίκηση της Left Media, χωρίς αλλαγές»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΣ LEFT MEDIA, 14.02.2018

Σε χτεσινή συνάντηση (13.02)  όπου παρευρέθηκαν η πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Μ.Αντωνιάδου,  ο ΓΓ της ΕΣΗΕΑ Σ.Καπάκος, εκπρόσωποι της διοίκησης της left media και οι εκπρόσωποι των εργαζομένων του σταθμού σε ΕΣΗΕΑ και ΕΠΗΕΑ, επήλθε συμφωνία μεταξύ της διοίκησης και των εργαζομένων, σύμφωνα με την οποία :

  • θα επικρατήσουν μειώσεις  της τάξης του 15% για τους εργαζόμενους με μικτές αποδοχές ως  1200 ευρώ  και 20% για τους υπολοίπους.  Οι μειώσεις θα αφορούν σε εργαζόμενους με καθαρές αποδοχές άνω των 800 ευρώ.

  • ο ένας οφειλόμενος μισθός «παγώνει» για ένα έτος

  • ο δεύτερος οφειλόμενος μισθός θα καλύψει τις αναδρομικές υποχρεώσεις των εργαζομένων στον ΕΔΟΕΑΠ

  • τρίμηνη προθεσμία για εθελούσιες αποχωρήσεις με την ισχύουσα έως σήμερα  μισθοδοσία .

  • Αποζημίωση με τα προ των μειώσεων δεδομένα σε περίπτωση απολύσεων μέχρι το τέλος του χρόνου

Οι απολύσεις των 6 εργαζομένων που ανήκουν σε  ΕΣΗΕΑ και ΕΠΗΕΑ ανακαλούνται, όπως είχαμε από την αρχή ανακοινώσει δημόσια, μόλις θα γίνουν αποδεκτές οι μειώσεις του μισθολογικού κόστους.  

Για την εν λόγω συμφωνία, μάλιστα, ενημέρωσε τους συναδέλφους της και η εκπρόσωπος των εργαζομένων Μ.Μιχαλοπούλου με σχετικό email που απέστειλε η ίδια μετά τη συνάντηση.  Μετά τη σημερινή τους Γ.Σ οι εργαζόμενοι υπαναχωρούν από την  πρόταση που οι ίδιοι κατέθεσαν  και έγινε αποδεκτή από τη διοίκηση της Left Media χωρίς αλλαγές.

Επειδή ορισμένοι θεωρούν ότι μπορούν ανεύθυνα να παίζουν με το μέλλον του ραδιοφώνου, εμείς  δεν πρόκειται να τους ακολουθήσουμε και να ανεχτούμε  να παίζονται παιχνίδια στην πλάτη του. Καλούμε τους εργαζομένους, για τελευταία φορά, να αντιληφθούν τη σοβαρότητα της κατάστασης και να σεβαστούν τους ακροατές και τις ακροάτριες του 105,5 Στο Κόκκινο.

 

Δείτε όλα τα σχόλια