Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ν. Τόσκας: Μείωση της εγκληματικότητας και των ναρκωτικών στο κέντρο της Αθήνας (Video)

Στις σημαντικές επιτυχίες της ελληνικής αστυνομίας κατά της τρομοκρατίας, τη μείωση της εγκληματικότητας και των ναρκωτικών με βάση τα επίσημα στοιχεία στο κέντρο της Αθήνας αναφέρθηκε ο ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας σε συνέντευξή του στο ΣΚΑΙ.

Η μεγάλη εκστρατεία της ελληνικής αστυνομίας κατά του εγκλήματος και των ναρκωτικών είχε αποτελέσματα τη σημαντική μείωσή τους στο κέντρο της Αθήνας σύμφωνα με τα στοιχεία ανέφερε ο υπουργός καλώντας την αντιπολίτευση «να μην συσκοτίζει η αντιπολίτευση την αλήθεια». Ενώ αναφέρθηκε και στην εξάρθρωση σπείρας ναρκωτικών στη δυτική Αττική.

Περιέγραψε ως «μεγάλη επιτυχία της ελληνικής αστυνομίας τη σύλληψη της Πόλας Ρούπα» μετά από αναζήτησή της από το 2012, κάτι που παλιότερα θεωρούνταν αδιανόητο.

«Η εκτεταμένη προπαγανδιστική προσπάθεια από αντιπολιτευτικούς κύκλους ότι η κυβέρνηση δεν δείχνει την απαραίτητη βούληση για την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας» διαψεύδεται πλήρως με τις πρόσφατες επιτυχίες της ελληνικής αστυνομίας τόνισε ο υπουργός απαντώντας στην κριτική της αντιπολίτευσης για το «άβατο των Εξαρχείων». Εξήγησε ότι δεν υπάρχει «νεοτρομοκρατίας» στη χώρα μας, αλλά «φαινόμενα της παλαιάς τρομοκρατίας» που έρχονται από μακριά.

«Το θέμα των Εξαρχείων και της τρομοκρατίας δεν προέκυψε χθες» τόνισε μιλώντας για την αδιαφορία δεκαετιών που επέδειξαν οι κυβερνήσεις Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ. «Γιατί δεν έλυσε το πρόβλημα η Ν.Δ. τόσα χρόνια;» αναρωτήθηκε. Μιλώντας για την πρόσφατη επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι: «Η ελληνική αστυνομία κάνει ότι μπορεί να βγάλει κάποιο αποτέλεσμα από αυτή την επιθετική ενέργεια, προφανώς καταδικαστέα».

Κατ. Μπρέγιαννη

 

Δείτε όλα τα σχόλια