Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
19.5°C22.6°C
3 BF 41%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
18.0°C22.1°C
2 BF 39%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
18.2°C21.0°C
3 BF 58%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.3°C20.8°C
4 BF 55%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.5°C20.9°C
2 BF 32%
Εκδηλώσεις ΣΥΡΙΖΑ / Εκδηλώσεις ΣΥΡΙΖΑ: Διάλογος σην Κόρινθο με τον Π. Ρήγα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εκδηλώσεις ΣΥΡΙΖΑ / Εκδηλώσεις ΣΥΡΙΖΑ: Διάλογος σην Κόρινθο με τον Π. Ρήγα

Η Οργάνωση Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Κορίνθου διοργανώνει, στο πλαίσιο του 2ου Συνεδρίου του κόμματος, ανοιχτή πολιτική εκδήλωση στην οποία θα παρουσιάσει τις Θέσεις του κόμματος ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Ρήγας και στη συνέχεια θα ακολουθήσει διάλογος. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Μικρό Θέατρο (στο Δημαρχείο Κορίνθου) σήμερα Τετάρτη στις 7.30 μ.μ. και είναι ανοιχτή σε όλους τους πολίτες αλλά και σε εκπροσώπους φορέων.


Στο ΤΕΕ η Ο.Μ. Μηχανικών

Στο πλαίσιο του προσυνεδριακού διαλόγου, η Ο.Μ. Μηχανικών ΣΥΡΙΖΑ Αττικής διοργανώνει στο ΤΕΕ (Νίκης 4) σήμερα Τετάρτη, στις 6 μ.μ. εκδήλωση με θέμα “Ο τεχνικός κόσμος στη μεταποίηση και την παραγωγή. Χρηματοδοτικά εργαλεία και συνέργειες”. Εισηγητές της συζήτησης θα είναι οι Αλέξης Χαρίτσης (υφυπουργός Οικονομίας, αρμόδιος για θέματα Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ), Νίκος Ροής (συντονιστής Τμήματος Βιομηχανίας ΣΥΡΙΖΑ), Ευγενία Φωτονιάτα (ειδική γραμματέας Διαχείρισης ΕΤΠΑ και Τ.Σ.), Γιώργος Σταμπουλής (λέκτορας Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Τμήμα Οικονομικών Επιστημών και Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας), Ματθαίος Τσουβαλάς (ειδικός συνεργάτης στο υπ. Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης).

Συνδιοργάνωση εκδήλωσης ΣΥΡΙΖΑ Αγ. Παρασκευής - Χαλανδρίου

Οι Οργανώσεις Μελών ΣΥΡΙΖΑ Αγίας Παρασκευής και Χαλανδρίου συνδιοργανώνουν ανοιχτή προσυνεδριακή εκδήλωση με ομιλητή τον γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Πάνο Ρήγα. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Οκτώβρη (11 π.μ.) στο 2ο Γυμνάσιο Αγ. Παρασκευής (Νεαπόλεως 8).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL