Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

'Αμα δεν έχουνε ψωμί, ας φάνε C4i

Με το που βλέπεις την αφίσα που έβγαλαν για να διαφημίσουν τα 17,7 εκατομμύρια των μιζών που επιστρέφουν στον ελληνικό λαό, αντιλαμβάνεσαι αυτομάτως ότι το τιμημένο κόμμα της Ν.Δ. έχει περιέλθει εις χείρας αυστραλοπηθίκων.

Με το που βλέπεις την αφίσα που έβγαλαν για να διαφημίσουν τα 17,7 εκατομμύρια των μιζών που επιστρέφουν στον ελληνικό λαό, αντιλαμβάνεσαι αυτομάτως ότι το τιμημένο κόμμα της Ν.Δ. έχει περιέλθει εις χείρας αυστραλοπηθίκων. Από αισθητικής απόψεως, είναι κάτι μεταξύ διαφήμισης αλλαντικών και αναγγελίας αφίξεως τσίρκου στο μικρό μας χωριό, που θα δει, επιτέλους, από κοντά την ασώματο κεφαλήν. Και από πάνω η κόκκινη κορδελίτσα που γράφει υπερηφάνως «με εντολή του πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά», ότι και καλά τα 17, 7 εκατομμύρια δεν βρέθηκαν επειδή οι δικαστές στρίμωξαν κάτι μιζαδόρικα λαμόγια που κοιτάνε να αποφύγουν τα ισόβια, αλλά επειδή ο Αντώνης έδειρε τους κακούς και τους πήρε τα λεφτά.

Πήδηξε ο Μπάτμαν από ουρανοξύστη σε ουρανοξύστη, πλάκωσε στις γρήγορες τον Τζόκερ, του πήρε τη βαλίτσα με το μετρητό και το μοίρασε βουταρία στους φτωχομπινέδες. Πάρε, ρε κακομοίρη ανασφάλιστε, που εγώ σε έκανα ανασφάλιστο, τριακόσια μπικικίνια να χειρουργηθείς τζάμπα, να σου αφαιρέσουνε το νεφρό, μην πας και το πουλήσεις και γίνουμε διεθνώς ρεζίλι. Πάρε και συ άπορε φοιτητή, που εγώ σε κατάντησα άπορο, διακόσια ευρουλάκια να βάλεις ένα ελενίτ πάνω από το κεφάλι σου, να ανάψεις και κανένα καλοριφέρ, μην ψοφήσεις στραβάδι από το μαγκάλι και μου προκαλέσεις κόστος πολιτικό. Φάτε λιγούρια, λαδώστε το αντεράκι σας, πιείτε και μια μπυρίτσα στην υγειά του Άκη που λιώνει πίσω από τα μάνταλα.

Είδαν την αφίσα στο ΠΑΣΟΚ και τρελάθηκαν. Είναι δυνατόν ο Σαμαράς να καρπώνεται το έργο μας, που χάρη στους δικούς μας νόμους έπεσε άπλετο φως στο σκάνδαλο των εξοπλιστικών; Κι όμως, οι πασόκοι θεωρούν ότι εκείνοι εξιχνίασαν το σκάνδαλο των εξοπλιστικών και πρέπει να τους πούμε και ευχαριστώ από πάνω. Να πούμε ευχαριστώ σε όσους υπέθαλψαν τον Άκη, τον Γιάννο, τον Σμπώκο, σε αυτούς που με προεξάρχοντα τον Βενιζέλο αγωνίζονταν μέχρι την τελευταία στιγμή να κρύψουν τις μίζες, ισχυριζόμενοι ότι οι λογαριασμοί των οφσόρ του Άκη ήταν λογαριασμοί τηλεφώνων. Αφού ήταν τηλέφωνα, γιατί δεν τα πληκτρολογούσατε να δείτε σε ποιον ανήκουν; Τι φοβόσασταν, ότι θα σας απαντήσει ο Τρίτος Δρόμος προς τον Σοσιαλισμό;

Έχουν όμως και τα δίκια τους οι πασόκοι. Έτσι όπως είναι φτιαγμένη η αφίσα, είναι σαν να λέει ότι εμείς οι τίμιοι δεξιοί πήραμε πίσω τα λεφτά από τους κλέφτες του ΠΑΣΟΚ και τα μοιράζουμε στους αναξιοπαθούντες. Οσονούπω θα βγούνε κι ο Σημίτης με τους 58 και θα πούνε "για βάστα, ρε Αντώνη, τα λεφτά που φαγώθηκαν με τόσο κόπο επί Σοσιαλισμού δεν μπορεί να γίνουν προσάναμμα στην προπαγάνδα τις Δεξιάς. Ξέρεις, ρε, σε τι κινδύνους μπήκαμε εμείς, τι χοληστερίνες, τι τριγλυκερίδια, τι λιπίδια ανεβάσαμε; Δεν κάναμε εμείς από τρία μπαϊπάς ο καθένας για να χαίρεται σήμερα τους κόπους μας ο επίγονος του Αβέρωφ".

Δείτε όλα τα σχόλια

Όλες οι Ειδήσεις