Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Παπαδημούλης σε Σχοινά: Fake news και στο Reuter’s; Και εκεί Συριζαίοι;

Μετά την «βόμβα» της Επιτρόπου Γιόχανσον για την διαφωνία της ελληνικής κυβέρνησης για την μετεγκατάσταση προσφύγων στην ενδοχώρα ώστε να αποσυμφορηθούν τα νησιά «πόλεμος» τουιταρισμάτων ξέσπασε στο διαδίκτυο για να διασκεδαστούν οι εντυπώσεις.

«Γέμισε και το πρακτορείο Reuter’s Συριζαίους; Fake news και αυτό; Αν ναι, γιατί δεν το διαψεύσετε ανοιχτά και καθαρά;» ρωτά εκ νέου, ο Δημήτρης Παπαδημούλης.

Αρχικά ο επικεφαλής της Ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης κάλεσε την κυβέρνηση να απαντήσει στην ηχηρή αυτή δήλωση της Επιτρόπου Γιόχανσον.

«Η Ελλάδα διαφωνεί με την αποσυμφόρηση των νησιών και την μετεγκατάσταση προσφύγων στην ενδοχώρα για τον περιορισμό του κινδύνου εξάπλωσης του κορονοϊού». Τι απαντούν σε αυτή την ηχηρή δήλωση η Κυβέρνηση και ο Μαργαρίτης Σχοινάς»; Ρώτησε στο τουίτερ.

Ο αντιπρόεδρος της Ε.Ε. για την προώθηση του ευρωπαϊκού τρόπου ζωής, Μαργαρίτης Σχοινάς απάντησε ότι η Ίλβα Γιόχανσον και η ελληνική κυβέρνηση έχουν συγκεκριμένο σχέδιο και παρέπεμψε σε απάντηση και της Επιτρόπου.

“Αγαπητέ Δημήτρη ούτε το θέμα ούτε η συγκυρία προσφέρονται για κυνήγι εντυπώσεων. Η @YlvaJohansson συνεργάζεται στενά με τις ελληνικές αρχές για ένα συμφωνημένο σχέδιο που θα επιτρέπει την διαχείριση του προβλήματος. Η απάντηση της εδώ. Ψυχραιμία»

As I had mentioned yesterday, https://twitter.com/ylvajohansson/status/1242486171147685893?s=21… we are cooperating very closely with the @govgr and Greek authorities to stop the spread of #coronavirus and protect as many people as possible.

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης ωστόσο επανήλθε καλώντας τον Μαργαρίτη Σχινά να ξεκαθαρίσει αν πρόκειται για ανακρίβεια τα περί διαφωνίας ή όχι…

«Αγαπητέ Μαργαρίτη, η άμεση αποσυμφόρηση των νησιών μας και η προστασία όλων από τον κορονοιό, είναι επείγον και σοβαρό θέμα ουσίας και όχι εντυπώσεων. Τα περί διαφωνίας Επιτρόπου-Κυβέρνησης τα γράφει το in.gr. Αν είναι ανακριβή, οφείλετε να το πείτε με σαφήνεια.»

 

 

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Όλες οι Ειδήσεις